reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Po powrocie do pracy mam mało czasu na cokolwiek. Staram się chociaż wszystko przeczytać co napisałyście.
Choco spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe dla Ciebie i Twojej córeczki.
Weekend też mam zajęty bo młodszy synek ma turniej piłki nożnej już 3 dzień za chwile jemy śniadanko i jedziemy.
W domu wszystko leży ale przyjdzie zima to wszystko ogarnę. ☺

A ja wstalam o wpół do 6 bo miałam mszę za babcie ...jak można tak wcześnie mszę robic;) po sniadanku obfitym u mamusi i chyba się glebnę do łóżka z powrotem;) pogoda nie zachęcająca bo pochmurno i zimno wiec co mi tam;)

Dzień dobry wszystkim,
użyłam już 2 razy sinus rinse i muszę Wam bardzo podziękować, że mi to polecalyscie. Ja pierwszy raz od kilku lat mogę normalnie oddychać, a to dopiero początek kuracji :-)

Choco zaległe 100 lat.
U nas skwar,opalam nogi i ręce na placu zabaw :-)
Czytałam, że nie można używać retinolu w kosmetykach w ciąży i skumalam się, że w moim płynie miceralnym jest hydroretinol. To to samo tylko rozcienczone czy jak?

Witam się niedzielnie. Pogoda super pewnie dzisiaj zaliczę spacerek po lesie:)
Margarita super ze czujesz się lepiej!
Ati nie pomogę ja nie czytam za wiele czego nie można a co mozna bo pewnie ponad połowe rzeczy musiałabym odstawić;-)
Anit porządki domowe nie uciekną korzystajcie z pogody, fajnie ze się odezwałaś:)
Carola super że randka się udała, takie chwile we dwoje są bezcenne:) Mój jak wraca do domku zawsze mnie gdzieś zabiera.
Zuzanka jak tam głowa? mnie na razie odpuściła ale w ciąży daje mi popalić jak nigdy widzę ze obie będziemy raczej tulić w lutym córunie:)
A gdzie reszta kobietek? pewnie leniu****ecie:) dużo dziewczyn daaawno się nie udzielało ciekawe co u nich?

Dzień dobry :-)

Ja dopiero wstałam :-D

Uwielbiam mojego męża! Nawet w deszczowy dzień wybywa rano z dziećmi,po czym budzi mnie w południe zapach kawy i naleśników :-)

Witam sie i ja :)
Mi maz w chcial dac pospac mimo ze dzis tez pracuje ale tym razem Corcia postanowila o 6:00 zaczac wpinac nam sie na glosy i bawic sie najglosniejsza opcja jednej z zabawek i tanczyc sobie przy niej :D

Po godzinie sie zmeczyla i usnela a ja z nia :)

Jutro i pojutrze maz ma wolne :) w koncu :)

reklama
Do góry