reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :-)

U mnie mąż jak zwykle z dziećmi na zakupach,więc ja dopiero wstałam :-p Pije kawkę i spadam do wanny poleżeć :-)

Ati mnie nie ciągnie do żadnego jedzenia. Fastfoody odrzucają. Mięso tez. W sumie,to nie ma nic, co bym zjadła. Jem,bo jem,ale to jest wkurzające bardzo :nerd:

Choco raz jeszcze wszystkiego naj!!! Udanego dnia kochana Ci dziś życzę :-)

Beemik ja rozumiem Twój pogląd na badania. W poprzedniej ciąży pomimo dobrych wyników z peenatalnych stałam przed decyzją terminacji ciąży początkiem III trymestru. Był to epizod o którym nawet nie chce pamiętać. Niemniej jednak rozumiem też Carolajne i Malinke bo właśnie tamta ciąża przekonała mnie,jak wiele można zrobić dla dziecka w plodzie. Słusznie zatem piszesz,że każdy z nas ma swoje zdanie,które buduje na podstawie własnych doświadczeń. Juz kiedyś pisałam,że cokolwiek zdecydujesz, ważne byś Ty się czuła z tym dobrze. Wtedy będzie to najlepsza decyzja. :-)

Haruna gratuluję córci!!! Rozumiem, że teraz szaleństwo w kolorze pink? :-)

Malinko oj ja też mam ostatnio takie sny,że strach oczy zamykać :szok: :-D Jak się czujesz?

Demolka to poproś mamę żeby Ci taki zdrowy pasztet upiekla i jedz wtedy do woli :-) Mi nie ma kto zrobić. Szkoda,bo może jakbym tyle przy robieniu nie wachala tego wszystkiego,to bym potem miała chęć jeść ;-)

Bozienko mój maluszek wczoraj był bardzo spokojny. Nie miałam jednak siły wieczorem rozkładać się z detektorem. Dobrze,że jak tylko się położyłam,to dostałam kilka kopniaczkow :-)

NowaNatka ja też myślę, że to za wcześnie na takie ruchy dziecka. Skonsultowalabym to z lekarzem dla pewności :sorry:

Kropek jak zjesz Maca raz na jakiś czas,to nic się nie stanie. Najedz się go porządnie,to Ci może ochota na dłużej przejdzie. :-)

Carolajna jak czytam co i ile jesz,to podziwiam. Serio :-) Może nie ty jedna,ale inne nie piszą :-D Mieszanka smaków wybuchowa :szok:

ati, magda z uk.. no ja tez jestem teraz z tych co jedzenie odrzuca i jem bo musze . kurcze myslalam ze to tylko moj proble m:)) dzis zadzwonie wieczorem do lekarza i sie z nim skonsultuje!)

Sałatkę będę robić na dniach, chodzi za mną od miesiąca ale za ciepło było żeby robić. Kupnej nie zjem.
Dzisiaj makaron tagiatelle, brokuły, groszek, fasolka szparagowa i marchewka plus 3 rodzaje mięsa, podsmażę na oliwie, wymieszam z makaronem i mniammm.
Właśnie byłam się ogarnąć, może dzisiaj uda się nam wyskoczyć gdzieś z mężem, ostatnio było już za późno :(

A ja apetyt mam dopóki nie zjem śniadania a potem mnie mdli :-( teraz czekam aż polecę bo dzisiaj to masakra zjadłam śniadanie i po chwili mnie zemdlilo :-( do tego coraz częściej mam zgage po wszystkim nawet po wodzie ..... a miało być tak pięknie heheh ;-)

Ja dziś pierwszy raz kupiłam, zobaczę jak mi będzie smakować, produkty Lisnera są raczej dobre to mam nadzieję, że i sałatka będzie ok, chociaż wiadomo nie ma jak domowa :-)

reklama
O żesz! Przyjechała bratowa z Anglii 2 dni temu, dzisiaj do nas wpadła a prawie równo z nią przesyłka specjalna. Kupiła mi wózek, cały zestaw i bazę. Fak! Nie mówiłam jej, że już mam bo głupio ; ( ; ( :( ale po mojej minie się kapnęła bo mnie zna. Wòzeczek boski, mój ukochany.
Więc co, muszę sprzedać Concorda. Jakby któraś z Was chciała to mogę odsprzedać, oczywiście taniej niż w sklepie (Concord Fusion) i dorzucam fotelik Cybex Aton 2 w kolorze brązu plus bazę Isofix :) ;)

Do góry