reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny potem doczytam co pisałyscie,a za pamięci wkleję co obczaiłam. Aplikacja 'Mama' niestety zawyża ceny. To samo na ebay.com jest tańsze. Zobaczcie:

Pisałam już o tej aplikacji kupowałam i mogę polecić ale pamiętam też ze Magda pisała ze jej chyba koleżanka nie była zadowolona :(
Śmieszne ceny za niektóre rzeczy a cena za przesyłkę juz wogule śmieszna ;)

reklama
Aschle25, Magda_z_uk, Gratulacje za dobre wyniki :)
_zuzanka, Ja nie wiem,czy lekarka wie, tak pomyślałam,ze może da się to ustalić po wynikach badań prenatalnych, nie znam się. Zapomniałam zapytac, ale niewazne poczekam juz do następnej wizyty.
Dziewczyny mogę pospać, bo chucham i dmucham na tą ciąże, także do pracy się nie wybieram. Kończyłam naukę tutaj przez ostatnie 4 ry lata i wtedy miałam moze 3 godz na sen, zwłaszcza w czasie zaliczeń. A na urlopie to juz wieki temu byłam. Teraz po 2 ch latach byłam w Pl i dentysta a do tego szpital, ale tak się cieszę z tego brzuchola! ze na odpoczynek przyjdzie kiedyś czas.
Ja w nocy to co 2 ie , 3y godz wc, takze mało śpię

Emka kochanie wyniki u mnie dalej nie najlepsze nieszety.Dalszy ciag przymusowego lezenia.Ale powiedziala ze moge wstac zrobic kawe czy jakies jedzenie na szybko no i prysznic byle nie w goracej wodzie.Ta wizyta byla nieplanowana.Ale wazne ze z Dzidziusiem wszystko w porzadku bo wtedy wiem ze inne problemy przezwycieze.Musze tylko stosowac sie do zalecen lekarza :tak:

Ostatnia edycja:
Magda z tym bólem gardła to Ci nie zazdroszczę ja z anginą walczę 2 tyg. Nawet byłam na pogotowiu. Młoda pani doktor przepisał mi antybiotyk oczywiście nie na penicylinie bo jestem uczulona, ale pani w aptece odradziła mi zastosowanie jego. Masakra . Na wizycie pokazałam mojej gin. zapisany antybiotyk i też powiedziała że dobrze zrobiłam nie biorąc go. Biorę jakieś do ssania i w aerozolu. Ale mam wrażenie że nie do końca jest ok. Mam wizytę we wtorek to zobaczymy co mogłabym wziąć aby w końcu nie wracał ból.

A my już samochód zapakowany i jutro z samego rana ruszamy nad morze ☺. Niestety nie dostaliśmy żadnego noclegu na weekend więc jedziemy z samego rana i będziemy siedzieć ( ja bede leżeć na bardzo wygodnym leżaczku pod parasolem ) do wieczora. Jak się zrobi szarawo to puściły lampiony i wracamy do domciu

reklama
Do góry