reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam, od kilku dni czytam wasze wpisy ale dopiero dzisiaj nieśmiało do Was się wpraszam ☺. To moja 3 ciąża. Syn Paweł 11 lat i Adaś 8 lat no i raczej będzie 3 chłopak z czego mój M. bardzo się ciesze. Już nawet wybrał imię - Tymek ☺. W 9 tyg. pojawiły się plamienia i od tego czasu jestem na zwolnieniu. Przyjmuje luteine i teraz jest już w porzadku. Kolejną wizytę mam 18 sierpnia i mam nadzieję że już będę mogła wrócić do pracy.

Witaj Anit, masz jakąś fajną pracę, że chcesz wrócić? Ja korzystam z radością ze zwolnienia, bo w pracy za dużo nerwów było, a ciśnienie mam wysokie i nie chcę ryzykować :-)

margarita pracuje w Banku - lubie moją pracę a po 5 tyg zwolnienia dostaję już do głowy.

Jadzka z OM to mam 13t i 5 d. A z USG jest o ponad tydz. większe , z chłopcami też tak miałam i ginekolog powiedziała że będziemy trzymać się terminu z USG czyli poród 4 luty

Hej, jakie plany na dzis?? Ja musze jechac po nowe okulary, przy okazji polaze po miescie i moze znajde cos fajnego?? Pozniej oczywiscie praca blee byle do soboty.

Bozienko, Magda tez mi sie czasem wydaje, ze czuje ruchy i tez mam w glowie to co inni mowia, ze zdecydowanie za wczesnie, ze to jelita.. Ale jedno wiem na pewno, ze jak czuje takie mrowienie laskotanie to to na pewno jest maluszek i nikt mi nie wmowi inaczej.
Kropku tak jak dziewczyny pisza, maluszek ma jeszcze duzo miejsca wiec te ruchy narazie nie beda sie nasilac jeszcze. A co do ogorkow to moglabys mi chociaz jeden sloik wyslac :)
Jadzka dasz rade to tylko jeden dzien :)
Nova powodzenia na wizycie kciuki mocno zacisniete!
Anit witaj, 18-nasty juz niedlugo wiec wytrzymasz i jak wszystko jest ok i dobrze sie czujesz to pewnie wrocisz do pracy.
Margarita ja narzekam na swoje prace ale jakbym miala w domu siedziec to bym chyba zwariowala, z tym, ze u mnie jest luzacko w kazdych trzech pracach wiec tez pewnie inna sytuacja. W zeszlej ciazy tez mialam ciagle stresy plus dyskryminowali mnie przez ciaze i skonczylam na zwolnieniu i wtedy odetchnelam gleboko z ulga. I tak za dlugo wytrzymalam bo tylko dwa miesiace bylam na zwolnieniu a teraz sobie mysle, ze moglam wczesniej isc i oszczedzic sobie tych stresow.

Jak jeszcze coś usłyszę o przetworach to umrę !!!! Też chcę!

Moja kuzynka urodziła przed chwilą córeczkę przez CC, ale śliczna ! ;) Mam zaszczyt być jej chrzestną w przyszłym roku; ) :)

Ja w pierwszej ciąży pracowałam do końca 7 miesiąca. A pracowałabym do dnia porodu jakby pozwolili.
Teraz ledwo dyszę ale na zwolnienie oficjalne iść nie mogę.

reklama
Do góry