reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kr0pek Takie ogóry to skarb, pychota. Nigdy nie robiłam przetworów, kurcze może się skuszę ,ale to max 4 ry słoiczki, nawet ładne ogórki były w sklepie Pl ostatnio

reklama
Emka w tamtym roku zrobiłam coś koło 20 słoików i ok. Grudnia było po zapasach ;) konserwowych juz tez dawno nie mam ;) mój mąż ogórki uwielbia wiec dla niego takie zapasy :)

Bozienko we wtorek pójdziesz, a potem nie minie dzień i znowu będziesz marudzić :-p Kochana, trzeba podejść do tego inaczej. I tak bardzo wcześnie czujemy ruchy. :-)

Kropeczku podziwiam Twój zapał do pracy w te upały! ;-)

Bozienka kochana, detektor miał Cię uspokajac, a powoduje coraz więcej wątpliwości, wszystko jest ok jak słyszysz dzidzie :-) Ja to już się nawet na wizytę nie nakrecam, bo wiem że jak wyjdę za drzwi gabinetu to będę od razu chciała tam wrócić :-) Glowa do góry!
Nova trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :-)

Ale miałam ciężka noc poszłam spać ok. 12 i o 4 juz było po spaniu gorąco w domu wiec od kilku dni jak są fajne chłodne noce otwieramy na oścież drzwi balkonowe :) i lekka ulga w nocy jest za to jakiś głupi pies całą noc szczekal i spać nie dawal:( do tego jeszcze coś mnie brzuch bolał chyba cis zjadłam nie teges i nameczylqm się okrutnie :( wstałam wiec i szykowałam słoiki na ogórki;) najgorsze jest zdzieranie tych etykiet :( ale już wszystkie oczyszczone i płuczą się w zmywarce a ja lecę na targ;) póki nie ma goraca:) także do usłyszenia wieczorem pewnie :( Miłego i nudnego dnia życzę :)

Kropek współczuję ja się dzisiaj skusilam na otworzenie szerzej okna i się wyspałem córa spała zemna i mnie trochę kopała ale i tak się wyspałam. Dobra dziewczyny juz nie narzekam . Czekam spokojnie na wizytę a kopniaki kiedyś jeszcze będę miała dość ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny

kr0pek ja sie tak ostatnio źle czułam jak zjadłam zupę ogórkową, tak mi zaszkodziła że jeszcze rano źle się czułam

Ja też nie czuję ruchów, pewnie sobie jeszcze poczekam...

Dziś wizyta, marwię się. Dam Wam znać po cokolwiek się stanie. Od ostatniego krwotoku nic się nie działo, w sensie żadnych plamieć, mocnych bólów... Sama nie wiem. Co ma być to będzie

Miłego upalnego (znówwwwwww;/) dnia

Do góry