reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda mi też mówili że to za wcześnie i napewno to są jelita ale chyba matka która to nie jest pierwszy raz w ciąży to wie czy to ruchy czy to jelita ja się cieczylam w samotności ze czuje maleństwo a teraz to się zamatrwiam

reklama
Bozenko, rozumiem cie.Ja nie czulam nic przez caly weekend.Tak mi bylo nie swojo, nie wiedzialam czy to powod do niepokoju czy nie. I dzidzius znowu zaczal sie ruszac po prawie trzech dniach.
Olcia ty tez sie nieprzejmuj.W pierwszej ciazy poczulam dopiero ok 20-21 tygodnia.
Teraz w 13 I sama sie zdziwilam, ze tak wczesnie :-)

Solla no właśnie potrafi się nie ruszać po 3 dni a ja od zmysłów odchodzę a na detektorze słyszę ze się rusza i mi ucieka jak słucham . Wogóle mi się wydaje ze jest za nisko powinien już chyba być wyżej a jest tak jak by zaraz tam gdzie się kończą włoski czyli gdzieś na bliźnie i jakoś mi tak do głowy przyszło ze może mam zrost tam i nie może przejść wyżej albo że mi macica nie rośnie :-( i takie to mam czarne myśli

Bozienka jeszcze chwilę będzie tak nisko, spokojnie! A to, że ruchy czuć raz na kilka dni to też normalne.
Ja ze 2 czy 3 dni temu poczułam lekkie rozpychanie a teraz znowu nic...Ale wiem, że nie ma się co stresować; )

gwiazdeczka88 - w Zakopcu jestesmy, Uwielbiamy z mezem gory, pewnie dlatego ze mieszkamy nad morzem :-)

madziolina - trzymaj sie... zycze Ci szybkich 2 kresek

ollcia82 - tez nie pamietam kiedy poczulam ruchy z corka, ale wydaje mi sie, ze nie za szybko... teraz nic i juz nie moge sie doczekac

Bozienko ja tam wiem doskonale,że to maluszek. Nie wpadam jednak w panikę jak się nie rusza kawałek czasu, bo wiem doskonale ile ma miejsca,żeby sobie figlować. Nie snuj czarnych scenariuszy. ;-)

reklama
Ulżyło mi jak was czytam ....

Bo ja też poxzulam a teraz nic i naprawdę mam straszne myśli bo sądziłam ze się będzie nasilalo a tu nic kompletnie juz z tydzień nie czuje i taka zmartwień trochę jestem;( tymbardziej ze wizyte mam dopiero 29 :( ja chyba osiwieje do tego czasu :(
Oby ten detektor od carolajna doszedł jak najszybciej to może się uspokoje :(

Póki co zajmuje sobie czas robota żeby nie myśleć ;)

20 słoików litrowych ogórków zakisilam dzis ale stwierdziłam ze to będzie za mało ;) i jutro jeszcze raz taka sama porcję chce i od razu kupie sobie na konserwowe ;) ale to pojutrze żeby się nie prz3meczac ;) bo te upały mnie wykańczaja

Mąż się ze mnie śmieje bo chodźe z wiatrakiem jak z kroplówką po pokojach ;)

Do góry