reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka - współczuję czarnych myśli. Pamiętaj, że Maluszek jest naprawdę maleńki, więc wydaje mi się, że wyczuwalne ruchów w bardzo dużym stopniu zależy od jego ułożenia. No i masz detektor więc w razie czego zawsze możesz go podsłuchać :-) ale mniej więcej wiem co czujesz, bo Misia przez całą ciążę bardzo słabo czułam. I to nawet na bardzo zaawansowanym etapie.

Kroczek - oj ja też myślę jeszcze o ogórkach ale zabrać się nie mogę. Na razie z mężem zrobiliśmy ok 25 słoików, fajnie byłoby mieć jeszcze raz tyle. Bo wszyscy się nimi zajadamy - szczególnie dzieci. A Ciebie podziwiam za tą ilość energii :-)

Jadźka - trzymam kciuki za spokojny dzień ;-)

Nova - powodzenia na wizycie

Anit - witaj :-)

Ja dzisiaj mam wizytę kontrolną u stomatologa i musze podjechać jeszcze do gina, bo mi źle zwolnienie wystawił :-| . Już mam dość tego chodzenia. Na weekend idziemy na wesele a do mieszkania przyjeżdża teściowa, żeby w nocy dzieci doglądać. Wszystko pięknie, tylko wypadałoby posprzątać... I to dokładnie ;-) a tu od kilku dni mam totalny brak energii i jeszcze do tego brzuch mnie dziś mocno boli (może po wczorajszym usg). Mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Miłego dnia

reklama
Anit mamy ten sam termin :-) U mnie od kiedy dowiedzieli się, że jestem w ciąży to mnie wyganiali na zwolnienie. Teraz przy tych upalach to Bogu dziękuję, że nie muszę wychodzić z domu, bo w pracy nie ma klimy, a do pracy pół godziny musiałabym iść. Koleżanka mi powiedziala, że być może to jedyna moja okazja w zyciu, żeby tak odpocząć i teraz widzę że miała rację. W pierwsze dni to dostawalam szału w domu, ale teraz widzę ile rzeczy jest do zrobienia i ile wspaniałych rzeczy mogę robić, na które nigdy nie miałam czasu :-)
Zuzanka u mnie z tą energią to samo, nie wiem czy to upał czy ciąża, ale co nie zrobię to muszę sobie odpocząć.

Jezu wróciłam dopiero z targu... umieram juz Skwar .... kupiłam 15 kg ogórków i mam zamiar pół ukisic a pół zakonserwowac:)

Anit witaj :) a ja idę pod moją wiatrakowa kroplówkę ;) i zabieram się za ogórasy ;)

Gwiazdeczka nie ma problemu juz pakuje słoik dla ciebie ;)

A ja już w domu, po drodze byłam zamówić łóżeczko bo ostatnie dni promocji na moje wybrane i przy okazji wyszłam ze ślicznym przewijakiem i pościelą; )

reklama
Do góry