reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

No moze wlasnie dlatego u mnie byly te plamienia i krwawienia :( aczkolwiek po nich ten krwiak dalej byl...no nic czejkam na wizyte i zobaczymy co powie

Ostatnia edycja:
reklama
To jeszcze troszkę

Wam też tam blizny sciemnialy ?? Patrze teraz na nogę i tam gdzie parę lat temu miałam rozwalona nogę to dokładnie widać i wogóle wszystkie blizny teraz idealnie widać. I pełno mam zylek na nogach brzuchu :-(

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny, dawno mnie nie było... mąż ma urlop, to więcej się dzieje i mam mniej czasu na forum... teraz jesteśmy na wakacjach, to mam nadzieję, że jakoś nadrobię... ponieważ nie czytałam wszystkich postów, to tylko tak ogólnie wszystkim gratuluję udanych wizyt :)

beemik - ja też bez detektora i nie planuje kupować, to nie będziesz jedyna :)

jadzka - z córką dotknełam brzuch żelazkiem - taki duży był :) i nic się nie stało

carolajna - też biorę clexane. Na ostatniej wizycie pytałam, gdzie mogę się kłuc oprócz brzucha, to gin powiedział, że wszędzie gdzie chcę, tylko żeby nie w mięśnie . Na początku nie robiły mi się siniaczki, ale teraz jest coraz gorzej - czuć, że dużo gorzej idzie. Ja teraz robię bardziej po bokach, fakt że tam nie mam tłuszczu i bardziej boli przy robieniu, ale potem jest ok. Przeraża mnie fakt, że jeszcze tyle miesięcy kłucia przede mną.

aschlee - trzymam kciuki...

Ati - ja miałam przezierność 1,8 i lekarka powiedziała, że bardzo dobry wynik (robiłam w poradni prenatalnej u genetyka)

Kropek ty w tym samym co ja wiec Ci łatwo będzie znaleźć rano trochę szukałam ale teraz już wiem gdzie jak po co na co ;-) i raz dwa tylko mi ucieka ;-) mężowi nagralam i wysłałam :-)

reklama
Ok. Akurat jutro na pocztę polezę jak coś. Ale w żel musiałabyś się zaopatrzyć albo oliwke bo tam resztka została, maleńka tubka była.

Do góry