reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hejka, kciukasy za dzisiejsze wizyty!
Widze, ze juz chyba wszystkie macie detektory tetna he he, a ja dalej jakoś nie jestem przekonana i sobie odpuszczam. Tez moglabym juz isc do fryzjera, ale poczekam jeszcze miesiac, jak zawitam do Polski do wtedy sie wybiore. Milego tygodnia wszystkim zycze! :-)

Otworzyłam lodówkę po truskawki i prawie bełta puściłam, od zapachu, moze to dobry znak :) nocka lepsza, nie boli juz tak, czasem zakłuje. Teraz po nocy delikatnie brunatny kolor jeszcze. Ehhh wykończę sie dziś na tej wizycie, mam na 14 i cała w nerwach jestem.

Ja tez bez detektora będę. Nic mi on nie da, jak stanie się coś z dzieckiem to nie mam na to wpływu, detekror dla mnie to od późniejszych tygodni ale co mi da jak serca nie wyczuje? Cesarki nie zrobią w 5 minut i nie uratują dziecka. Ale jak Was to uspokaja to niech Wam służą.

Beemik ja też nie mam detektora, mama mi tak przemówiła, że nie zamówiłam. Ale, że w ciąży zmieniam zdanie co 5 minut to kto wie ;-)
Idę dzisiaj jakieś większe staniki kupić, bo już w żadne się nie mieszczę. Dzisiaj mam drugą rocznicę ślubu, ciekawe czy mąż będzie pamiętał, bo mi się dopiero przypomniało :-)

Dziewczyny samych dobrych wiadomości z wizyt :)

beemik Ja tez ciągle odkładam farbowanie, jeszcze wolę poczekać. Najwyżej umówię się za tydzień na samo podcięcie włosów. Chcę zaznaczyć zeby mnie przyjęła jako 1szą zeby nie wdychać tej chemii po całym dniu farbowań.
:eek::sly::D

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane, u nas typowe brytyjskie lato szaro deszczowo i nie przyjemnie.

Do fryzjera ide za dwa tygodnie juz nie moge sie doczekac bo mam odrosty giganty :) i nie ukrywam fajnie bedzie tez wyjsc z domku i wypic kawke w spokoju :D

Moj detektor wykrywa bicie serduszka dopiero po 16-nastym tygodniu. Jeszcze musze go znalezc bo jest gdzies z rzeczami po poprzedniej ciazy. Teraz tez nie widze sensu go uzywac.

:p:D:eek::what:

Załączniki

• 1439193513504.jpg
    1439193513504.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry