reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
To u nas będą dwa tygodnie później. Ja lubię Lidla ubranka, choć czasem bywa różnie z jakością. Niemniej jednak sporo kupiłam takich super, co obie córki na przykład nosiły. :-)

Kropeczku jak brzuch?

W Lidlu często są fajne gatunkowo koszulki 100% bawełny. Czasem się trafi coś fajnego :) U mnie były pizamki dla dzieci 6 go sierpnia i widziałam malutkie body dla dzieciaczków chociaz na reklamie nie było.
Ja jeszcze się boję kupować :(

Madziu brzuch ok choć coś kiepsko spałam :(

Bozienka są 3 lidle u nas ale stwierdzam że najłatwiej dostać cokolwiek kolo Fakro

Ja lubię rzeczy z lidla ale jak mieszkalam w krakowie to kupowałam siostrze ubranka w Auchan ona sobie chwaliła a cena była świetna czasami po 4 zl body z długim rękawem

Teraz nam real przerabiaja na Auchan i bylam ostatnio koleżance kupić to za 80 zł kupiłam 13 ślicznych body fajnych jakościowo :)

reklama
Dziewczynki powodzenia na wizytach :)

Madzia ten twój detektor ma możliwość rejestracji tętna? W sensie ze będę mogła go podłączyć do komputera? Bo te co ma Bozienka i carolajna to mają :) a nie doczytałam informacji o tym :)

Do góry