reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Aaaa ja też chcę już słuchać :-D ale pewnie będzie w poniedziałek dopiero :-( . Moje maleństwo dzisiaj leniwe ale to pewnie przez upał dopiero teraz się położyłam . Zaraz po jeziorku pojechałam po męża trochę miałam jazdy ale warto było to co się uśmiałam z córką :-) a jak biegła do męża myślałam że nogi pogubi aż się poryczalam . Magda heh raczej był nie usiedziala na tym leżaku dzieciaki ciągły do wody jedno płynęła w jedna stronę drugie w drugą musiałam łapać a na koniec ubzduraly sobie skakanie z pomostu ;-) ale fajnie było :-) Uciekam spać mąż obiecał delikatny masaż wiec czekam . Nie wiem co ja z tymi plecami mam :-( dół pleców tak boli ze oszalec idzie jak się położę to ciężko zmienić pozycje o wstaniu nie wspomnę .

Witam porannie,
Mam nadzieję, że jakoś przezyjemy ten dzień, bo ma być największy upał.
U mnie bardzo szybko było widać brzuch i nie widziałam potrzeby ukrywania go, wręcz przeciwnie bardzo mi miło jak ktoś pyta jak się czuje i czy mi czegoś nie potrzeba. :-) Wczoraj poszliśmy do bratanka męża na urodziny i być może załatwiłam już wózek od bratanicy, ona chce sprzedać, a ma akurat taki, który ja chciałam kupić :-) Powiedziała też, że ciuszki mi odlozy, taka zaleta nieukrywania ciąży ;-)
Carolajna ciężko z tymi strojami dla ciężarnych, dostałam od szwagierki taki jednoczęściowy z miejscem na brzuch, może nie jest zachwycający, ale ważne, że brzucha nie uciska.
Madisoni mój po klotniach też udaje, że wszystko ok, to nie chodzi o rozpamietywanie, ale jakieś przepraszam jak się kogoś urazi to by się należało.
Dzisiaj zamowie detektor jak wszyscy wyjadą i będę miała chwilę :-)
Buziaki dla wszystkich :-)

Cześć Dziewczyny

Ja już nie śpie od 6-tej, Córcia tak wstała, ja leżałam jeszcze, a ona się bawiła w najlepsze... Taki już skwar za oknem, a ja do sklepu musze jechać, bo rano awantura, soczki Królewnej się skończyły ;] a nie wiem o której mąż wróci, jutro sklepy nieczynne ;/ Tak strasznie mi się nie chce.

Miłego wekeendu Wszystkim,

Hej. Ja wstałam chwilę temu i czułam gulę w pochwie jak w momencie gdy wstaje i okres dostaje. Poszłam do toalety i poleciało, dość dużo poleciało. Nie krew a ciemna wydzielina, wkładka była cała w tym. Aż się poryczałam z tego wszystkiego.
Dzwoniłam do lekarza, mam zwiększyć dawki leków i jak się nasili lub nie minie to oddział :(
A my przecież odstawiliśmy Luteinę podjezykową w tym tyg. To może być to. I w kolejnym terminie miesiączki jestem. Umrę z nerwów.

reklama
Do góry