reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Eh ja tez bym chciala na plaze ale maz w pracy a sama nie chce, poza tym nie mialabym chyba sumienia and powiedziec mu ze wlasnie jest mi milo gdy on musi byc w czterech scianach..
Takze poki co jestesmy w domu, a pozniej moze chociaz pojdziemy do babci na dzialke do baseniku..

reklama
Hej :-)

Magda udanego plażowania :-)
Carolajna hmm ja bym raczej zrobiła to co choco poszła do szpitala a nie czekała do 16 , chyba bym z nerwów umarła . Uważaj na siebie
Ja dopiero wstałam :-) uwielbiam jak każ jest w domu mogę dłużej pospać on się wszystkim zajmie :-) .

Bozienka nie zawsze mogę sobie pozwolić na szpital. Jeżeli lekarz powie, że mam iść to pójdę ale nawet mój ginek kazał najpierw wyleżeć.

No rozumie rozumie umnie tez tak jest ze najpierw przyjmują a potem badają ale z twoimi problemami . Ale to tylko moje zdanie . Odpoczywaj jak najwięcej może wczorajszym sprzątaniem się troszkę przemeczylas

No a ja dziś tez podobnie jak Caro. Byłam w łazience i taki śluz podbarwiony na papierze zauważyłam, wczoraj był sex i tak sie teraz wystraszyłam. Miałyście plamienia po stosunku ?

Boszzzz a co to seks? Bo ja już zapomniałam ;) :)
Kurcze śluzem podbarwionym bym się nie stresowała ale ze mnie leciało.
Teraz leżę cały czas, leki wzięłam ale boli podbrzusze i krkrzyz ; (

Carolajna32 Ale nerwy takie wiadomosci, faktycznie leż dzisiaj , lepiej nie spacerować. Myślisz,ze to moze byc po odstaeieniu leków? Nie masz jakiegos lekarza, nawet obcy w szpitalu zadzwonic?! Zapytac ,czy powinnas jechac to sprawdzic!? Czy to poprostu organizm sie oczyscił z paproków tylko. Ale się przydało teraz to urządzenie! Mniejsze nerwy jak słychać ze dzidzia jest, ufffffffff..

chocolatequa Nie wiem, tak się zastanawiam, napewno jakas zmiana następuje, ja tez mam odstawić Duphaston za tydzień i boję się,czy to dobra decyzja irladzkiego lekarza :( w Pl lekarka kazała mi brać dłużej. Tutaj lekarze nie przepisują nawet i witamin. Bierzesz dobrze, nie tez dobrze, zalezy od lekarza.
A carolajna pisała ze przestała brać Luteinę, dlatego martwię się, ze moze powinna nadal :(

reklama
Napisałam kolaborat i mi wcieło.
Emka jestem w kontakcie z lekarzem.

Choco: brak progesteronu powoduje plamienia a finalnie poronienie. Tak jest w moim przypadku.
A odstawiłam Luteinę (część dawki (

Do góry