reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Jestem i ja :)
Cos ostatnio nie moge sie zbytnio wbic w rozmowe.
Nie wiem czemu. Troche za duzo na głowie. Ale na biezaco czytam i wszystko wiem :)
Ciesze sie z udanych wizyt i ze z maluszkami wszystko dobrze :)

reklama
Choco - ja mam to samo, co jakiś czas tu zaglądam, doczytuję i zaczynam odpisywać. I zawsze coś... Dzisiaj już chyba 4 raz zaczynam.
Po mnie już widać ze jestem w ciąży, ale dalszym "bliskim" chce powiedzieć po wtorkowym badaniu. A moja teściowa na ten przykład zorientowała się sama ponad miesiąc temu. A widzimy się od święta...
U mnie dziś dzień leniwy bo upał jest nieznośny. Po południu bylam u koleżanki i dostałam od niej rzeczy po córce - super bo dla moich dzieci będzie na teraz i następne 3 lata, ale jak ja to wszystko ogarnę..?

Witam wieczornie :-)

Spokojnie tu coś. U nas się poprawiła na chwilę pogoda, więc oczywiście cały dzień bylismy w ogrodzie. Jutro mamy 19 stopni i słonko, więc
lecimy na plażę :-) Wiem,że w Pl taka pogoda, to kiepska na plaże, ale u nas to prawdziwe lato ;-)

Szmokuss nie panikuj. Ja nie mam żadnych objawów. No nic dosłownie, a w ciąży jednak jestem :-)

Bozienko
ja kupiłam sobie świetny leżak z poduszkami. No tak, jak na nim mi wygodnie, to chyba nigdzie indziej. Polecam nad wodę ;-)

Gwiazdeczko
ale super! Pięknie,że udało się zdobyć kolejne usg. Cieszę się razem z Tobą i podzielam zdanie, co do własnej prywatności ;-) No i u nas też pogoda lepsza, więc jutro plażing :-p

Margarita
mojemu mężowi przeszło zwalanie wszystkiego na hormony ciążowe gdzieś ok 3 ciąży, kiedy zorientował się, że i bez ciąży te same rzeczy mnie denerwują. Inna sprawa,że i ja odpuszczam wiedząc, że mogę wybuchnąć z byle powodu. Niemniej jednak, jak słyszę od kogoś, żebym dała spokój, bo mi hormony ciążowe buzują, to aż mnie telepie!!!

Nova ja z tych, co nigdy detektora nie chciałam, a jednak się skusiłam. Na razie 3 razy znalazłam swoje tętno, ale mam zamiar dziś wieczorem dopaść mojego wiercipiętkę :-p

Carolajna ja byłam z synkiem już w 25tc, jak dopiero moje kolezanki się zorientowały,że będzie dzidziuś. Owszem, widziały,że rosnę, ale głupio im było zapytać :-D Także kochana, odpowiedni ubiór i wszystko się da, ale wiadomo...po co ukrywać? ;-) Ja wtedy po prostu nie czułam potrzeby im mówić, a one nie pytały :-)

Madisoni oj jak ja tego nie lubię! Najpierw dać popalić, a potem uznać, że nic się nie stało :eek: Kochana, nie daj się! Poprawy sytuacji życzę :tak:

Choco, Zuzanka ważne,że znać dajecie :-) Przyjdą jesienne wieczory, to będzie aż huczeć na forum :-)

Magda w ciąży z córką do 6 miesiąca nic nie było widać. A teraz jakbym założyła coś obszernego to jak słoń w namiocie. Okropnie wielka tak wyglądam. Bierz pod uwagę mój wzrost.
A i tu raczej pytają znajomi ;)
Dużo osób wie z Facebooka bo tam się pochwaliliśmy ;)

Dobre chęci to nie wszystko, strój mąż przywiózł ale paskudnyyyyyy i leży okropnie. Cóż, pozostaje mi jednoczęściowy ; ( :(

Dziękuję :)
Nie lubię oglądać programów o problemach w czasie ciąży (jakichkolwiek), bo mnie to niepotrzebnie dołuje.
Z tego wszystkiego zapomniałam dodać, że dziś poczułam pierwsze ruchy :-)

Ale to piękne jak ratują życie :)
No ja właśnie siedzę i się wsłu****e sama w siebie bo coś czuję i coś więcej niż łaskotanie

reklama
Do góry