reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Emka poznasz. To od razu widać. Dziecka puls to ok 130 i wyżej,a nasz w granicach 60-70. Próbowałam drugi raz. Znalazłam dość szybko,ale czasu nie miałam żeby słuchać.

Madisoni ale jak chodzi o kłamstwo,to czego on sam ma chcieć?

reklama
magda-z-uk Dzięki zapisałam :)

Dziewczyny z tego wszystkiego ,ze ta wizyta w szpitalu taka 'normalna' po raz pierwszy była i wogóle,ze mogę się cieszyc juz zacząc to zapomniałam sie pochwalic ,ze oznajmiłam bliższej rodzince i przykaciółkom najblizszym ze jestem brzuchata. Wszyscy się cieszą, oczywiscie ogromne zaskoczenie dla kazdego, nikt sie juz nie spodziewał takich wiadomosci od nas.
No i oczywiscie po ogłoszeniu 'blizszemu' Swiatu wpadłam w doła, ze za duzo i głosno o tym mówie to moze źle! Oczywiscie ochrzan mojeho z automatu ze znowu zaczynam krakac, tak więc stąd moje myśli zeszły na detektor haha

Emka ja wciąż mało komu mówię. Jakoś nie mam potrzeby. Pewnie po wakacjach sporo osób się zorientuje w.szkole u dzieci :-) U mnie reakcja jest zawsze jedna. Boże,nie boisz się po tylu cc? Ehh...boje się jak diabli,ale ufam lekarzom.

Magda-z-uk Tylko osobom, które mogłyby zauważyc, nawet ojciec sie dopiero dzis dowiedział. No ale wiadomo jak juz kolezanka przynajmniej jedna wie to moze poleciec plota w Swiat.

Magda wszystko bedzie super, tak jak Ci juz wcześniej pisałam, bedzie dziewczynka [emoji4]
Beemik ja dokładnie w takiej samej sytuacji, dziś 11t, pierwsza ciąża, po 30stce i zielona we wszystkim jestem. Dzisiaj znowu mam dzień, ze dotykam cycki a one jakies mniej nabrzmiałe i nie bolą i znowu sie schizuje. Wizytę mam w poniedz i pewnie weekend będę mieć mega nerwowy.

Wiecie co, ja myślę że ciąża to jest świetna wymówka dla facetów na nasze wymagania. Wczoraj wkurzylam się na męża, bo ja rano robiłam ciemne pranie, a on przyszedł z pracy i puścił kolejną pralkę tylko z tym co miał na sobie. Irytuje mnie takie marnotrawstwo i zwróciłam mu spokojnie uwagę, a on do mnie z buzią i że coś ze mną jest nie tak. Tak mi się przykro zrobiło, że się rozplakalam i nie rozmawiałam z nim wczoraj :-(

reklama
Jestem juz po :-) było fajnie pływać się nie odwazylam jedynie nogi pomoczylam :-) ale jednak takie siedzenie to nie dla mnie :-( plecy bolą jeszcze bardziej mam nadzieje ze tymi wczorajszymi zakupami nic sobie nie nadwyrezylam :-(

Do góry