reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja placilam 30 Euro plus przesylka i podsluchalam w 12 tc raz w 13 raz i teraz raz ;) nie wiem ale jakos opory mam przed czestym uzywaniem go

Hej :-)
U mnie ochoty na sex brak. W życiu bym się nie spodziewała, że nastąpi u nas taki moment, bo najdłuższą przerwę, jaką mieliśmy w ciągu całego związku to tydzień (zdarzyło się raz). A tak to codziennie albo co drugi dzień musiał być chociaż mały sexik.
Martwię się, bo mam 14 tydzień, a nie czuję za bardzo bulgotania w brzuszku, nie mówiąc już o ruchach. Parę dni temu myślałam, że coś zaczyna się dziać, ale widocznie miałam mylne wrażenie. W pierwszej ciąży w 14 tygodniu czułam już wyraźne ruchy :baffled:

Ja machnęłam sałatkę: pierś indyka podsmażona, roszponka, kukurydza, nektarynka, banan, jabłko i zalane jogurtem naturalnym. Do tego indyjski chlebek i w 10 min gotowe a jakie pyszne ;))
Córcia pomogła kroić owoce i mieszała.
Teraz jadę odwieźć paskudną siostrę na autobus do domu o zajadę do apteki i sklepu z ubraniami dla ciężarówek.

reklama
Do góry