reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Margaritta tez mam taką nadzieję ;-) a miała któraś tak ze np przy podnieceniu bolało niby w pachwinie niby to jajnik dziwny bol ? Ja tak miałam przez 3 tygodnie musiałam się mega pilnować żeby się nie podniecać a o sexie wtedy mogłam zapomnieć teraz tez tak jest ale znacznie mniejszy bol

Od lutego czekalam na spotkanie z pediatra a tutaj takie rozczarowanie :/ okropny lekarz w ogole podejscia do dzieci, zlal mnie totalnie nic nie chcial mnie wysluchac i odpowiadal pol zdaniami masakra. Jedna wielka skarga pojdzie na niego :/ ale sie zdenerwowalam :

Zuzanko nie chodzi mi o indentyczne dzieci charakterem ale o podobne. Tak samo mozna znalezc dwoje doroslych ludzi podobnych do siebie bo np lubia posiedziec w domu w ciszy, sa spokojni a inni zas lubia sie klocic lubia halas itp
Ati, Magda trzymam kciuki
Ashlee super wyniki
Caro oby humorek szybko wrocil
Margarita ​u mnie zero ochoty!

reklama
Do góry