reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Gwiazdeczka makabra jakaś! !! Ehhh!
Ja się ruszyłam bo niby lepiej ale brzuch boli, chyba mi te nerwy zaszkodziły, jeszcze siostra mnie wkurza, gówniara ma 14 lat a zachowuje się jak przedszkolak, właśnie ją wywaliłam z domu i kazałam do matki wracać, szkoda mi zdrowia na nią.

Jadźka mi właśnie przyszła ta w paski ale jeszcze nie rozpakowałam.
Zamówiłam dzisiaj detektor tętna płodu.

Dziewczyny jako gratis dostałam do pościeli i ochraniacza w paski taki zestaw na kołdrę i podusie, przyznam szczerze, że to nie mój typ i kolor i gdyby któraś z Was miała chęć to ja ją mogę oddać, oczywiście gratis. Załączam fotkę :

Załączniki

• 1438781121816.jpg
    1438781121816.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 42
Carolajna ja tez sie pokusilam na detektor i zawsze jak cos bardzo mnie niepokoi to podslucham i jest lepiej.Aczkolwiek staram sie czesto go nie uzywac;)

Gwiazdeczka wspolczuje pediatry... :/

Magda kciukale zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja się właśnie zastanawiam nad takim detektorem of którego tygodnia juz słychać ? Carolajna miałam identyczna pościel ale niestety w pralce jakoś mi się zachaczyla i potargala. Miałam tylko raz założona ;-)

reklama
Do góry