reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Wreszcie chwila spokoju! Maly oglada bajki i je kolacje a ja nadrabiam. Przyszla nam dzsiaj kuchnia zabawkowa wiec licze na to ze chociaz sie kawusi napije jutro bo juz mi przeszedl wstret do kawy i mam nawet ochote :D

Dziewczyny dziekuje bardzo za mile slowa otuchy!! Byly mi potrzebne bo sie nie potrzebnie zamartwialam. Teraz juz czekam na piatek a tu jeszcze sroda i czwartek przede mna :o

Kropku co racja to racja. Z synkiem staralismy sie dobre 9 miesiecy, po czym przestalam myslec o zaciazeniu bo zmienilam prace a takze bylam na urlopie w Polsce i jakos tak mi miesiac zlecial bez myslenia o ciazy i o tym czy to juz czy nadal nic i zaciazylam. Teraz odstawilam tabletki myslac, ze znow sobie chwile poczekamy zanim zrobimy dzidzie :D wiec w ogole sie tym nie przejmowalam i od razu zaszlam :D
Bozienko bardzo wspolczuje bolu glowy przy dzieciach! Ja z bolem glowy przy jednym dziecku myslalam, ze padne a co dopiero jak sie ma wiecej :(
Ashlee rowniez wspolczuje zlego samopoczucia :(
Choco tez mi sie wydaje, ze czasami czuje ruchy.. Raz mniejsze raz wieksze ale cos tam zawsze sie dzieje :)
Demolko opowiadaj jak na urlopie!

Gwiazdeczka naszczęście przeszło mała drzemka popołudniowa razem z córką pomogła :-) dobrze ze syn juz w miarę duży i rozumiał ze mnie głowa boli i sam mi powiedział żebym się przespala jak Kornelka śpi

Jadzka tak naszczęście :-) . Dziewczyny słyszałam że w 2 trymestrze ma się dużo energii jest fajnie i milo a ja mam na odwrót ;-) zmęczenie wróciło z podwójną sila mdłości się częściej pojawiają i zgaga praktycznie po wszystkim ;-)

Mam takie pytanie do mam z dwojka lub wieksza iloscia dzieci. To prawda, ze kazde dziecko jest zupelnie inne od drugiego? Wszyscy mnie strasza, ze jak Alex byl i jest grzeczny (w sensie, ze spi w nocy, malo placze, nie jest marudny, sam sie potrafi czyms zajac, nie jest przylepkiem) to bede mialaklopot teraz z drugim, ze bedzie zupelnie na odwrot. Duzo osobom sie to sprawdzilo. A czy sa jakies mamy ktore maja dzieci podobne do siebie pod wzgledem charakteru??? Boje sie jak sobie poradze z dwojka maluszkow a jeszcze takie gadanie mnie juz totalnie dobija.

Gwiazdeczka Kasjan był spokojny mając 2 tygodnie przesypial całe noce był grzeczny zasypial sam no ideał nie wiedziałam że mam dziecko a Kornela na odwrót wszystko budziła się kilka razy w nocy zazwyczaj co 2 godziny wrzask cały czas i do teraz tak jest ;-)
Zastanawiam się jaki będzie teraz ;-) a i gwiazdeczka mąż chce dać synkowi (oile będzie) najmie Alex :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry