reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kr0pek Z tą teorią to prawda, ja też odpuściłam i bam ! Z tym ze do mnie to szczęscie dużo duzo dłuzej 'szło' , ale tez juz wrzuciłam na luz..

Jadźka No ja też juz kupiłam, spodnie te co mam fotki z brzucholem, dwie pary getrów ciązowych i bluzki juz kupuję duzo większe xl. Nie lubię opiętych ciuchów.

Carolajna32 Dobrze spędzic fajnie czas,ale nie szalej cały dzień, lepiej w domciu poleżeć, nie chodzic za duzo :(

reklama
Hej wam. Coś czuje ze to będzie ciężki dzień głowa mi pęka jak wstaje to robi mi się ciemno przed oczami i głowa zaczyna bardziej pulsowac i przy tym serce szybciej bić myślała ze pk kawie przejdzie ale niestety nic nie pomogło :-( a ja sama w domu z dziećmi mam nadzieje tylko ze nie zemdleje

Bozienka to widze ze obie czujemy sie tak samo :/ ja tez sama w domu.Glowa peka i serduszko daje sie we znaki...i jeszcze ten upal. :( oby ten dzien szyblo zlecial

Aschlee no to leżymy plackiem ile się da ;-) ja tam z serduszkiem jakiś większych problemów nie miałam ale ostatnio coraz częściej mi się tak dzieje . Wczoraj ciśnienie 100/70 puls 80 wiec nie powinno być źle

Choco haha fajnie :-) mój wczoraj się wiercil raz czułam mocniej a raz słabiej ale czułam ciesze się bo przez kilka dni miałam ciszę i się zastanawiałam czy coś się nie podzialo

To tak jak ja nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, a teraz rano jak mierze to 140/96 i nie wiem dlaczego. Pogoda dobremu samopoczuciu nie sprzyja, ale jakoś kobietki musimy wytrzymać te upały.

Gwiazdeczka - ja też mam rocznicę we wrześniu - zresztą u mnie większość imprez przypada na sierpień - wrzesień. Urodziny moich rodziców i moich teściów, męża, moje, córki... Tylko Misiek się włamał. No i teraz :-)

Carolajna - przyjemnego dnia, nie przemęczaj się :-)

Kropek - nie znam tego z własnego doświadczenia, ale większości znajomych udawało się zajść właśnie, gdy odpuściły temat.

Jadźka - mam nadzieję, że teraz masz już mniej stresów.

My wczoraj byliśmy na kolejnym pogrzebie. Jak odchodzi starsza osoba to znacznie łatwiej się z tym pogodzić, ale mimo wszystko nastroju do czegokolwiek brak.
Do tego samopoczucie mam takie, że najchętniej bym pół dnia spała, ale niestety się nie da. Dlatego nie marudzę juz i uciekam myć lodówkę ;-)

reklama
Margaritta umnie takich upałów nie ma wczoraj zaledwie 25 C a dziś 22 dopiero . Może przez to ze w nocy mała się budziła i poprostu jestem nie wyspana ;-)

Do góry