reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Dzien dobry ja na razie tak na szybko.

Novaspace mnie polecili femibion bodobno tutaj uznawany za najlepsze witaminy bo tez troche mi lecialy teraz problem jak reka odjal.Wlasnie wczoraj kupilam femibion 2 ale w aptekach internetiwych oplaca sie bardziej bo w aptece za 60 tabletek chcieli 55 Euro
Za ta cene mam 90 w aptece internetowej

Ostatnia edycja:
reklama
Nova mi lecą włosy niestety od miesiąca ale nic nie robię bo chyba średni wpływ na to mamy. W pierwszej ciąży miałam piękne mocne włosy ale co z tego jak po porodzie połowa wyszła; )
Ja jeszcze w łóżku leżę z małą, niedawno się obudziłyśmy.
Później będę się szykować po odbiór wyników, kurier żeby odebrać paczkę i popołudniu lekarz.

Witam się dziewczynki. Byłam wczoraj na długim spacerku wróciłam z mega bólem głowy kąpiel i spanko naszczęście głowa przeszła :-) i dziś obudziłam się mega głodna . Mąż wysłany do sklepu po coś na śniadanko :-)

Kropek mi się wydaje czy Cię nie ma ?? Gdzie nam ucieklas ??

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :) wczoraj się nie udzielałam jąk zaboczylam sto postów to ręce mi opadły nadrobilam ale błagam nie miejcie mi za złe ze nie odpisuje każdemu z osobna ale poprostu mi się nie chciało a nadrabiałam o 1 nad ranem ;)

Wiec tak... mąż miał przyjechać kolo 3-4 a przyjechał ok 11 w poludnie wczoraj i przywiózł mi nowe autko wiec ekscytacja emocje itp ;) dużo załatwiania i wogule bieganina ogólnie a później każdy chciał zobaczyć ;)
Skończyło się na tym ze siedzieliśmy u sąsiadów do 1 w nocy no i wtedy nadrabiałam jedyne co pamiętam to ze wspominalyscie o suchej skórze wiec i ja również taka teraz mam i pisalyscie kiedyś o oleju kokosowym wiec zakupiłam i smaruje się i dodaje też do kąpieli i naprawdę bardzo fajne efekty daje wiec polecam:)

Miłego dzionka dla wszystkich :)

Dzień dobry :)
Również polecam Femibion. Cenowo nie zabija a skład ma dobry (porównywałam ostatnio z innymi zestawami witam, w aptece z Panią Aptekarką - młodą mamą).
Ja mam usg podczas każdej wizyty - 2D i 4D - razem z pamiątkowym zdjęciem. Tak naprawdę nie udowodniono, że usg szkodzi dziecku, a ja jestem spokojniejsza.
Zmieniłam suwaczek i dalej stoi w miejscu :wściekła/y:

Dzień dobry. Ja nieco ucichłam bo jakieś czarne myśli mnie naszły [emoji17] w dodatku wczoraj sciagalam walizke z gory szafy i jak sie okazalo byla wypelniona innymi torbami. Przestraszyłam sie bo niby w ciazy nie mozna dzwigac a troche wazyla. W dodatku wieczorem zaczelo mnie bolec podbrzusze. Wiec w nocy prawie nic nie spalam bo sie bałam. Teraz co jakis czas mnie boli po lewej stronie. Moja lekarka ma urlopie, wizyta dopiero 13.08 i cala jestem w strachu [emoji17] Probuje zajac sie czymkolwiek zeby nie myslec

A co do witamin to biore kwas foliowy i femibion 1 i nie narzekam

Ostatnia edycja:
reklama
Żabka weź no spe, odpocznij Sobie, spróbuj się zrelaksować, tak z kilka godzin, uspokoisz się i powinno być lepiej. Jak nie minie to idź do innego lekarza.

Do góry