reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry!

My dzisiaj od rana w biegu! Sprzątanie, pranie itd. Słonecznie dzisiaj i całe 20 st. Ja się już zmęczyłam, a młody dalej sprząta :-D

U nas mąż może wejść ze mną do lekarza a co do dziecka to nie wiem bo nie próbowałam :-)

Z moją pamięcią też nie najlepiej :p Wchodzę do pokoju i nie wiem po co tam poszłam. Jadę na zakupy i wracam tylko z połową hehe mąż się wkurza, ale co zdarza się nawet najlepszemu :p

Umnie miało być sprzątanie ale niestety córa tak dowodzi ze nie jestem w stanie nic zrobić prawie cały czas na rękach i na złość mąż pojechał do swojej matki mam nadzieje ze zaniedlugo wróci . Wogóle to dostał mąż telefon o przeniesieniu go do kłodzka :-( mam tylko cicha nadzieje ze to chwilowe szkolenie i dadzą go gdzieś bliżej

Magda_z_uk, bo miałam mieć 1 sierpnia ale lekarz musi w sobotę wyjechać i genetyczne z tego dnia przenieśli na dzisiaj. Pisałam na forum ale zapomniałam do Ciebie - nic się nie stało jak usunęłaś.
Ja zaraz wyruszam, co prawda na 16:20 ale jeżdzę za Gdańsk a u mnie przez wakacje i przez to ,że na samej starówce prawie że mieszkam to są takie korki i wszystko stoi bo mieszkam przy wylotówce na s7 i od akademii muzycznej korek :wściekła/y:
Dzięki za kciuki :-)

reklama
Do góry