reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No wlasnie kilka juz pisalo [emoji14] wiec troche dlatego zapytalam...
Nie Wiem ile bo az takiej pamieci nie mam !Ale na pewno nie pierwszy raz o tym czytam[emoji14] [emoji14] [emoji14] pozatym u mnie to tez 5 ciaza wiec bylam ciekawa zdania Magdy i tyle w tym temacie.

No wlasnie ehhh te kobiety w ciazy [emoji14]

Ostatnia edycja:
Carolajna w sumie to dla jednego do 1 klasy ten starszy ma

zuzanka no tak mniej więcej takie miałam dzisiaj 86/49 tylko że niezbyd dobrze się czuje

kr0pek,Magda_z_uk ale Wam zazdroszcze wiem wiem jeszcze trochę i ja poczuje ale doczekać się nie mogę

Magda ja wiem że to nie najważniejsze ale wspominałaś że lukniesz to tak z ciekawości

Madziolina jeszcze raz trzymaj się tak jak mówisz trudne to ale trzeba żyć

Choco nie nakrecam sie negatywnie bo i tak juz wystarczajaco mam narwow...po prostu przeczytalam juz kilka razy o ruchach i dlatego zapytalam...
Wiem ze kazda ciaza przebiega inaczej i jedna czuje w powiedzmy 14 a druga w 17 jeszcze nie...ale tu rozmawiamy o wszystkim i uwazam ze moglam o to zapytac tym bardziej tak jak mowie wydawalo mi sie ze nie pierwszy raz o tym czytam.

Aczkolwiek faktycznie nie zapamietalam ile osob o tym pisalo...wiec jak widac moja pamiec dziala tak sobie [emoji6]

Ostatnia edycja:
Magda zazdroszczę tych klopsikow w sosie koperkowym, jutro chyba w końcu je zrobię, bo od kilku dni mam chęć. Dzięki za kciuki, już mam adrenalinę przed wizytą :) dobrze, że posiew wyszedł mi ok :)
O ruchach chyba 4 dziewczyny pisały, czytałam że w 14 tc można zacząć czuć, ale reguły nie ma.

Moja pamiec np w ogole nie dziala, dzis bylam w piekarni po bulki, ktore kupiłam ale wyszłam bez nich i pani ekspedientka za mna biegla :)

Aschlee nie chodzi mi o to zeby sie klocic tylko poprostu jestem z tych osob, co wola sie skupic na czyms dobrym niz sie niepotrzebnie nakrecac i skupiac na samym problemach :) stad moje 'przywrocenie' Cie do porzadku, za ktore przepraszam, ni mialam nic zlego na mysli :)
jednak nadal uwazam, tak jak sama napisalas ze kazdy jest inny, kazda ciaza jest inna i nie mozna uogolniac. i juz :)

Kochana niemusisz mnie przepraszac bo nie jestesmy dziecmi i nie bedziemy sie jedna na druga obrazac ;) powiedzialysmy kazda co uwaza i juz wyjasnilo sie co mamy na mysli i jest ok :)

Ale serio moja pamiec jest strasznie licha myslalam ze sporo dziewczyn juz pisalo o ruchach hihi
Na razie martwic sie tym nie martwie bo jeszcze przyjdzie na to czas ;)

No ale Mamuska czujacym juz Swoje Skarby gratuluje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry