reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Landrynka, Malinka...biedne
Jadźka
mama 2 synów
Witam przy śniadanku
M@lina lepiej Ci już
Landryna i co z badaniem?
M@lina lepiej Ci już
Landryna i co z badaniem?
Ja też się witam. Nawet się względnie wyspałam, ale dzieci od samego rana próbują (z powodzeniem) wyprowadzić mnie z równowagi ;-)
Landrynka - oj nie fajnie... Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. A z pogotowiem to w ogóle nieciekawie. Odpoczywaj.
Malinka - i jak samopoczucie? Mam nadzieje że już lepiej
Landrynka - oj nie fajnie... Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. A z pogotowiem to w ogóle nieciekawie. Odpoczywaj.
Malinka - i jak samopoczucie? Mam nadzieje że już lepiej
Carolajna32
Bozienka24
Dzień dobry dziewczyny. Jak minęła nocka ?? Landrynko i Malinko mam nadzieje ze lepiej u was ?
Landrynka80
Czesc. Mam takie wrazenie ze plakalam cala noc. Nawet nic dzis nie poje i jak p. Wroci jade do przychodni. Bede o usg blagac. Nie lecialo nic ze mnie wiecej. Za to wyciaglam skrzep przy myciu. Trzymajcie kciuki.
Bozienka24
Landrynka będzie dobrze zobaczysz daj znać co i jak jak tylko będziesz wiedziała
U mnie kiepścizna... Biegunka się uspokoiła, bo właściwie to już nie mam czym robić...teraz zjadłam kanapkę i czekam na efekty... W brzuchu dalej mnie wierci i skręca...Do tego jestem mega niewyspana i ledwo na oczy patrzę a od rana sama z Zuzią i nie ma litości...:-( Jeszcze mi drewnianą cukiernicę zrzuciła między oczy na dzień dobry...(jakkolwiek dziwnie to brzmi)
Ech ciężki dzień się zapowiada..., na dworze leje a ja juz mam wszystkiego dość:-(
Mam nadzieję, że u Was lepsza nocka i poranek

Mam nadzieję, że u Was lepsza nocka i poranek

reklama