reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Normalnie naczynia to dramat. Jak bym sie ok. Czula to rozumiem ze robie ale serio ostatnio mam takie spanie ze lipa straszna.

Mnie tez zakupy potrzebne na odstresowanie.

reklama
Gwiazdeczka nie tylko Ty taka śpiąca:)
Landrynka uważaj na siebie kochana z tymi brudzeniami. Mój jeszcze nigdy nie zwrócił mi uwagi wie że byłaby jazda więc sam się bierze ach trochę Go wychowałam hehe
Magda super że krew oddana teraz wszystkie czekamy na dobre info!
Jadźka, Carolajna ja to jakoś jeszcze nie mam śmiałości nawet myśleć o zakupach, nie wiem kiedy zacznę tak naprawdę cieszyć się tą ciążą:(

reklama
Hej dziewczyny, ja bym chciała mieć taki mocny sen, ale każdy hałas mnie budzi i mimo tego, że mogę spać długo to mam bardzo niespokojny sen :-(
Ze zmywaniem zostawienie garów to mój sposób, żeby mąż pozmywał, bo normalnie się nie domyśla, że ja nie jestem zmywarką, a jak naczynia zostają w zlewie na drugi dzień to się bierze do zmywania sam :-)
Demolka mnie już brzuch zmusza do ciążowych zakupów, bo się w spodnie nie dopinam żadne, ale dla dziecka jeszcze się powstrzymam trochę.
Magda trzymam kciuki za dobre wyniki :-)

Do góry