reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Zmiana genetycznego na piątek :-) wole iść do swojego lekarza prowadzącego który też robi to badanie niż do jakiegoś którego wogóle nie znam :-) a więc genetyczne w piątek o 15 :-) w szpitalu gdzie będę rodzic :-D juhuuu szkoda tylko że mąż nie zdąży dojechać :-(

Bozienka super! Ja mam genetyczne 31.07 jedno a drugie dowiem się w poniedziałek na wizycie. Mnie 2 lekarzy prowadzi więc mam 2x wszystko.

Dzień dobry dziewczyny,
Od wczoraj próbuje dodać posta, net ma pełzający, więc jakbym się dłużej nie odzywała to się nie dziwcie.
Teraz jestem u moich rodziców, wczoraj w nocy przyjechałam z dziećmi, taki mini "urlop". Tylko bez większego odpoczynku, bo dwójki nie mam tu komu sprzedać. Niewyspana jestem strasznie i do tego dalszy ciąg przeziębienia, ale jest nawet przyjemnie :-)
Dobrej pogody dla wszystkich urlopowiczów.
Bozienka - fajnie, że badanie będzie w "Twoim" szpitalu. Zawsze później jest trochę łatwiej :-)
Aschlee - ocena blizny raczej transwaginalne, bo chodzi o to żeby ocenić jak jest zrośnięta ta najbardziej wewnętrzna część. A tak bardziej widoczny byłby obraz powłoki brzusznej (czy jak to się nazywa).
Landrynka - dobrze, że Twoja interwencja coś dała:-)

Hej Dziewczyny

Po pierwsze gratuluje udanych wizyt.
A po drugie strasznie dużo napisałyście przeczytałam ale już trudno ogarnąć co odpisać :-(.

Wczoraj robiłam wyniki i ręka mnie bolała byłam w tesco i na wyprzedaży kupiłam nieśmiało pierwsze bodziaki a dzisiaj nie chcąco natknęłam się na wyprzedaż w lidlu i kupiłam sobie dwie bluzki na brzuszek po 10zł potem może wrzuce fotki na odpowiednim wątku. muszę iść robić obiad

reklama
Do góry