Landrynka80
Fanka BB :)
Nie wszyscy...
naczytalam co u was. Oj dzialo sie. Mam nadzieje ze wszystko poukladacie.
Tym co badania dzis zaliczyly zazdraszczam. Ja dopiero 3.08. To jeszcze daleko.
Bylam w robocie i... Ten co byl niefajny dla mnie przeprosil. I przyznal sie ze nie lubi polaczkow i temu byl taki wredny dla mnie. Dzis obiecal z bedzie mi pomagal.
Zaproponowali mi zmiane stanowiska na managera powiedzialam ze nie chce. Nie bede sobie dokladac odpowiedzialnosci. Chyba juz mam za duzo na glowie. Ale moje ostatnie rady wcielili w zycie. Wreszcze zatrudnili 2 osoby do sprzatania na noc i zaczyna lsnic i pachniec. Ahhhh glupole mogli wczesjniej pomyslec a nie stracili wiele dobrych osob.
To tyle w tej nocnej robocie.
W domu... Spac bym tylko chciala... Co usiade to mi sie przysypia.
Trzymajcie sie. I prosze nerow jak najmniej... Odpoczywac nakazyje.
Buzki spokojnej nocy.
Tym co badania dzis zaliczyly zazdraszczam. Ja dopiero 3.08. To jeszcze daleko.
Bylam w robocie i... Ten co byl niefajny dla mnie przeprosil. I przyznal sie ze nie lubi polaczkow i temu byl taki wredny dla mnie. Dzis obiecal z bedzie mi pomagal.
Zaproponowali mi zmiane stanowiska na managera powiedzialam ze nie chce. Nie bede sobie dokladac odpowiedzialnosci. Chyba juz mam za duzo na glowie. Ale moje ostatnie rady wcielili w zycie. Wreszcze zatrudnili 2 osoby do sprzatania na noc i zaczyna lsnic i pachniec. Ahhhh glupole mogli wczesjniej pomyslec a nie stracili wiele dobrych osob.
To tyle w tej nocnej robocie.
W domu... Spac bym tylko chciala... Co usiade to mi sie przysypia.
Trzymajcie sie. I prosze nerow jak najmniej... Odpoczywac nakazyje.
Buzki spokojnej nocy.
Ostatnia edycja: