reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Nie wszyscy... :) naczytalam co u was. Oj dzialo sie. Mam nadzieje ze wszystko poukladacie.

Tym co badania dzis zaliczyly zazdraszczam. Ja dopiero 3.08. To jeszcze daleko.

Bylam w robocie i... Ten co byl niefajny dla mnie przeprosil. I przyznal sie ze nie lubi polaczkow i temu byl taki wredny dla mnie. Dzis obiecal z bedzie mi pomagal.
Zaproponowali mi zmiane stanowiska na managera powiedzialam ze nie chce. Nie bede sobie dokladac odpowiedzialnosci. Chyba juz mam za duzo na glowie. Ale moje ostatnie rady wcielili w zycie. Wreszcze zatrudnili 2 osoby do sprzatania na noc i zaczyna lsnic i pachniec. Ahhhh glupole mogli wczesjniej pomyslec a nie stracili wiele dobrych osob.
To tyle w tej nocnej robocie.

W domu... Spac bym tylko chciala... Co usiade to mi sie przysypia.

Trzymajcie sie. I prosze nerow jak najmniej... Odpoczywac nakazyje.

Buzki spokojnej nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się bardzo sennie :-( wogóle się nie wyspałem poszłam spać coś po 3 i co jakiś babsztyl mnie obudził bo chciał się zapytać czy mogą przepisać wizytę z 9 na 11 wrrrrr jak by nie mogła tego zrobić np o 12 . No to kawka i może zasne choć na chwilkę

Bozienka nie ma to jak miły tel o poranku hehe, mam nadzieję ze uda Ci się nadrobić ze spaniem:)

Landrynka biedna Ty nie wyobrażam sobie teraz tyrać w pracy ale ważne ze atmosfera trochę się zmieniła.

Magda czekamy na info że krew oddana!!A już niedługo Ty pochwalisz się piękną fotą dzidziusia!
Podziwiam Was z tym nocnym pisaniem ja padam jak kawka o 22 i żadnego filmu do końca nie mogę oglądnąć:-)
Miłego dzionka!!

Demolka hehe cierpię na bezsenność ostatnio :-( zasypiam bardzo późno a rano wstać nie mogę dzisiaj miałam taką okazję do spania dzieciaki dalej śpią sobie smacznie mogła bym z nimi i co już nie zasne ;-)

Hej, byłam u ginekologa i wrzucę na wizytowy zdjęcie potem. Ogólnie jestem zła bo gin dał mi ylko skierowanie na morfologie (robiłam 2 tygodnie temu więc na cholere ponownie), mocz i glukoze. Wizyta za 2 tygodnie i wtedy inne badania. Zrobil usg i dał zdjęcie dziecka ale nie pokazał na monitorze :wściekła/y: Termin z usg 13 luty, z usg 9tydz 4 dni, 28,4mm. Oprócz tego,że jest mega przystojny plusów nie było, więc tylko do mojej będę prywatnie chodzić.

reklama
Do góry