reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Nie dodało mi zdj ehhh może teraz

Załączniki

• 1436479246296.jpg
    1436479246296.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 42
Ojej poszłam sobie spać patrze rano co za poruszenie ze 50 postów mam do nadrobienia a już wiem

Hmm powiem tąk Madziu tak jąk u was było no dziewczynki jak ktoś się mnie pyta ile zarabiam gdzie pracuje jaki mam adres domu albo gdzie dzieci posyłam to nie wiem gdzie granica żeby zaraz spytać jaki mam nr konta zreszta dziewczyny wiele się słyszy ze ludzie zamieszczają na faceboku kiedy wyjeżdżają na wczasy a później wracają i dom okradziony wiec no takimi rzeczami się tu chwalimy ze nigdy nie wiadomo kto nas czyta z drugiej strony nawet przy zamkniętym forum ciężko to wytepic:( musimy być poprostu rozważne w tym co piszemy i tyle:(

Miłego dnia ja juz po badaniach z mezusiem się wybraliśmy ..ech cóż za przyjmnoc 160 zł...

Czesc. Wrocilam z roboty bogatrza o 2 oswiadczyny. Kilka love you i chce miec z toba dzieci. Chlop pijany dobrze wymyla:) lol

Co do trola... Moze pani w skarvowce pracuje i ma kaske od sprawy:) nie wiem tylko czy udostepnianie czyis zdjec jest legalne i zaluzmy ze to trol czy przypadkiem nie pojdzie z tym na policje.

Jesli chodzi o zdjecia to ja tez nie chetnie udostepniam na forach.

Myslalam ze wroce z 2 - 3 posty a wy dzielnie brnelyscie:) 3 strony. Brawo:)

Zadnego krawienia powtornego nie zlokalizowalam wiec pewnie to nic istotnego. Znikam spac o 8 pobudka do szkoly trzeba dziecko naszykowac. Odezwe sie pozniej.

Dzien Dobry! Jakie plany na dzis? U nas zakupy a pozniej praca..

Magda
faktycznie dziwnie tymi suwaczkami? Nagle sie tak usunely?

Choco na majowkach mialysmy trola bardzo latwo zdemaskowac, dziewczyna miala bujna wyobraznie, pracowala w FBI.. Opowiadala dziwne historie.. Niektorzy dali sie nabrac (w tym JA, za bardzo ufam ludziom), ale na szczescie inne dziewczyny byly czujne.

Bozienko to nawet moga nie byc jej zdjecia, w google obrazki wpisz jakiekolwiek imie i nazwisko i masz tysiac roznych zdjec.. Magia internetu :/ "nasz" trol nie chcial pieniedzy po prostu za bardzo sie wypytywal o nasze zycie prywatne.. A kreske na brzuchu nie mam, poprzednio mi sie zrobila pozniej.

Kropek swieta racja! Tutaj jednak ma dostep kazdy i trzeba uwazac!

Witam się i ja :)
Dziś wybieram się z córka do pediatry pokazać to uczulenie i plamki których zdjęcia nie udało mi się zrobić :)

U mnie również kreska pokazała się praktycznie w ostatnich dniach ciąży :).

U nas dziś wietrznie, chłodno - niby fajnie ale martwię się jaka będzie pogoda od poniedziałku :/

reklama
A ja teraz sobie juz zaczynam rozmyslac, czy nie powinien mnie brzuch czasem zabolec, czy pociagnac, a tu nic, wogole brzucha nie czuje, tylko piersi lekko bola, eh...
Juz pojutrze nad morze to odpoczne, tylko cos ta pogoda slaba...

Do góry