reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienko mi wszyscy wmawiali,że to jelita :eek: Ehhh....guzik prawda. Jak ma się doświadczenie,to idzie szybko wyczuć ruchy. Po prostu w pierwszej ciąży się nie wie na co czekać ;-) Obserwuj to i dawaj znać :tak:

reklama
Bozienko ja wlasnie nie mam suwaczka :( probuje wkleic ale caly czas blad wyskakuje, pewnie cos zle robie, jutro nad tym posiedze moze sie uda teraz juz mi nerwy puszczaja. Wedlug ostatniej miesiaczki jest to osmy tydzien, z tym, ze byl to okres pigulkowy i od razu zaszlismy jak odstawilam tabletki wiec pewnie mi sie termin zmieni. Ojej to musisz byc bardzo samotna z mezem tak daleko :( duzo mu jeszcze sluzby zostalo?

Magda ja wlasnie do poloznych do szpitala dzwonie i tam odbiera pani sekretarka i ona bierze moje dane.. Jak do piatku nie oddzwonia to sie po prostu do nich przejde do szpitala na ich godziny wizyt bo tymi telefonami wydaje mi sie, ze nic nie wskoram. Madziu to ile Ty masz dzieci jesli mozna wiedziec? Miesa tez bym w ogole nie jadla fuj, ale u mnie to nie jest dziwne bo nigdy nie przepadalam za miesem, bez zadnego powodu.

Gwiazdeczka do końca sierpnia a potem idzie dalej ale może juz gdzieś bliżej a jak nie to się przeprowadzimy ;-) hehe ja też zaraz po odstawieniu plastrów zaszlam :-)
Magda obserwuje cały czas dzisiaj juz tak 2 razy miałam i jakoś wzdęcia to nie były bo jak mam wzdęcia to czuje jak mi się jelita ruszają ;-) całkiem inne uczucie :-)
Gwiazdeczka spróbuj wejść na mój suwaczek powinna ci się strona otworzyć suwaczkow ustaw wszystko i bodajże 3 link skopiować musisz też miałam z tym problem jak kopiowalam z tego co jest na początku naszego wątku ale z tego co mam pozostałe suwaczka załadowal się odrazu tylko musiałam kombinować z linkami

Gwiazdeczko mam 3 u boku i jednego Aniołka. Córki mają 6 i 5 lat,a synek 2. Maleńka Kaya odeszła od nas 10 miesięcy temu w 29tc. W sygnaturce mam link do naszej historii ;-) Kochana,a co przychodnia na to? Tez nie mają spotkań? Kurcze,może faktycznie podejdź tam. Ja w poprzedniej ciąży byłam u położnej w 10 tc i wszystko mi ustaliła na czas. Na pewno się uda :tak:

Bozienko ja też się już nie mogę doczekać :-p Super,że coś się u Ciebie zaczyna dziać! :-)

Bozienka udalo sie! Dziekuje Kochana! Na Alexa czekalismy 10 miesiecy i mialam bardzo nieregularne okresy po odstawieniu tabletek wiec teraz myslalam, ze bedzie podobna sytuacja i grzecznie czekalam na okres :) a tutaj zonk i juz 8 tydzien :) test zrobilam bo sie czulam jak kupa i juz podswiadomie wiedzialam, ze cos jest na rzeczy :D

Magda uda sie, musi sie udac nie tak to inaczej, do piatku im daje czas co nie znaczy, ze nie bede tam dzwonic codziennie i ich molestowac o jak najszybsza wizyte. Tutaj wlasnie pierwsza wizyta musi byc w szpitalu nie w przychodni. U nas musi byc jakies baby boom w miescie, ze takie problemy :) A Ty w Swansea teraz mieszkasz? Rok temu bylismy niedaleko tam na dlugim weekendzie, zakochalam sie w Walii po uszy i chcialabym w tym roku tez pojechac :) Nie widze Twoich suwaczkow wiec dlatego sie spytalam.

Gwiazdeczko tak, w Swansea mieszkam. Też uważam,że Walia jest piękna,ale jednak ludzie fsjniejsi w Waszych stronach. Walijczycy są straszni! :-p Osiedlismy tu juz jednak i tak chyba raczej zostanie,ale często jesteśmy w somerset. Uwielbiam tamte strony :tak: Śmiało pytaj o co chcesz. Domyśliłam się,że nie widzisz suwaczkow :-)

Gwiazdeczko witaj! Jak masz suwaczek to trzeba skasować część url:
http://www.suwaczki.com/

Zaznaczyłam Ci na czerwono co usuwasz. Ja korzystałam z Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com.
Kopiujesz link bbcode ale bez części url i wklejasz do: panel użytkownika(o góry na stronie bb przy polo logowania) -> edytuj sygnaturę-> wklejasz -> zapisz sygnaturę.
I po bólu ;)

A mnie sie wlasnie wydaje, ze Walijczycy sa znacznie milsi od tych ludzi z moich stron :) Ale jak wiadomo wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma :) :) :) Ja uwielbiam Walie i Kornwalie :) ale jeszcze nie bylam w Szkocji a chcialabym, napewno kiedys nam sie uda. Kochane ja ide spac, dobranoc :tak:

reklama
Do góry