reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
O jej haruna ale zamieszanie hehehe ;) ale co blizniaki tez by były fajne chyba jeszcze blizniaki się nie zgłosiły w naszym wątku czy coś przeoczylam?

Aschlee serdecznie gratuluję, należą Ci się już same dobre wieści do końca :tak: śliczny maluch ;-)
Panna Migotka strasznie mi przykro…:-( nie będę pocieszać bo wiem że się na da, ale trzymam mocno kciuki aby Twój Aniołek szybko do Ciebie wrócił I nie przejmuj się innymi, przeżywaj to po swojemu jak czujesz i nie patrz na ludzi
Ati przykra sprawa z pracą…przechodziłam coś podobnego jakiś czas temu, nie zazdroszczę…Ja też jestem z wagą na minusie jeszcze…mdłości, upały w poprzednich ciążach miałam tak samo, więc sądzę że nadgonisz…:tak: A ból taki jak opisujesz miewam raz na jakiś czas i do dziś nie wiem co to bo samo przechodzi po kilku dniach
Kasieczek współczuję strasznie…wyobrażam sobie co przechodzisz. Życzę aby jednak tym razem było inaczej i drugi trymestr był spokojniejszy:tak:
Magda_z_uk Ty szczególnie zasługujesz na bezobjawową ciążę, więc ciesz się tym ;-)aczkolwiek oszczędzaj się tak czy siak. My też wczoraj byliśmy z Zuzką u alergologa ale nam pobierali krew bo z testami było by raczej ciężko… A wyszło coś u Marcelka? Jak Twoje zatoki, już wszystko ok?
A moja wizyta dopiero w czwartek, chyba wcześniej pokręciłam dni…coś mam zachwiania czasoprzestrzeni ostatnio…:szok: mam nadzieję, że dowiem się czegokolwiek…
Choco u mnie też kiepski dzień, prywatnie…rodzinnie, więc łączę się w bólu.. :-(Jutro będzie lepiej;-)
Haruna aleś podkręciła dziewczyny;-)

Dziś wreszcie zebrałam się żeby napisać co nieco…moje dziecko poszło wcześniej spać ale za to cały dzień bez drzemki więc i ja oczy na zapałki.. :-(Do tego znów nieznośny upał…ratuje mnie klima, której jeszcze niedawno nie chciałam zakładać a teraz ratuje mi życie… (cieszę się że znów rodzę zimą) :tak:Samopoczucie w kratkę, mdłości większe po południu niż rano…mega zmęczenie, piersi już rozmiar większe, wstręt do zapachów, szczególnie mięsa i kiełbas…blee :baffled:Teraz moczę sobie nóżki i w końcu ogarnę moje pazurki, bo ciągle brak mi na to sił. Miłego wieczoru dziewczyny.:happy:

Ojejku dziewczyny ale sie produkujecie. Siedem godzin w pracy a tu tyle nowych postow. Dziekuje za cieple przywitanie.

Landrynko ja takze mieszkam w Somerset w UK, w Bristolu sa prywatne kliniki tam zrobia Ci scan, ale jak Magda mowi, za 2 tyg bedziesz miala za darmo w szpitalu, na pewno wszystko jest ok. Trafila Ci sie okropna polozna.. Dlaczego Ci sie pytaly czy chcesz usunac? Ja moja opieke poloznych wspominam bardzo milo z pierwszej ciazy od samego poczatku do konca. Teraz mnie denerwuja bo dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy dopiero dwa dni temu, jak do nich zadzwonilam to mi pani powiedziala (nie polozna), ze termin na pierwsza wizyte maja dopiero za 4 tygodnie a to dla mnie za pozno wiec do mnie ktos oddzwoni jutro, i tak juz czekam dwa dni na telefon. Dzisiaj znowu zadzwonilam i znowu rozmawialam z nie polozna, ktora mi obiecala, ze ktos na pewno do mnie dzis zadzwoni i co? I nic. Obawiam sie, ze takim tempem omine moj 12tyg scan :(

Migotka bardzo wspolczuje,nastepnym razem na pewno sie uda, trzymam kciuki :*

Haruna gratuluje :* :) :) tez nie pomyslalam, ze to blizniaki, od razu sie skaplam o co chodzi, jednak nie taka ze mnie blondi zla :D

Bozienka ja co chwile dostaje jakby bole okresowe, albo bole jajnikow, ponoc pierwsze trzy miesiace jest to normalne :*

Carolajna a gdzie cora wypoczywa? :)

reklama
Gwiazdeczka hehe wiem wiem ale każdy ból zgłaszam bo ja sobie odrazu czarne myśli uruchamiam ale chyba wychodzi na to ze teraz powinnam mieć owulacje zaraz sobie sprawdzę. Dziewczyny wiem ze to za wcześnie ale takie mam od kilku dni dziwne uczucie jak by mi coś w brzuchu pływalo i uderzyło o brzuch w pierwszej chwili zamaelam i banan na twarzy ze to maluszek ale zachwile eeeee nie to nie możliwe za wcześnie i zawsze tak mam jak się położę. Juz się nie mogę doczekać kopniaczków maluszka takich prawdziwych

Do góry