reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Uroczo i kolorowo :) Magda i inne kobitko zapraszam na wątek o wizytach tam bezcenne wrażenia z mojej wizyty na nfz :) mam wrażenie że tamtego wątku nikt nie czyta a tu jest o wszystkim :p

Odebrałam badania,wszystko dalej ok :)
Ja biorę duphaston.
A z mezem na usg dopiero przez brzuch ;)

reklama
Uroczo i kolorowo :) Magda i inne kobitko zapraszam na wątek o wizytach tam bezcenne wrażenia z mojej wizyty na nfz :) mam wrażenie że tamtego wątku nikt nie czyta a tu jest o wszystkim :p

Odebrałam badania,wszystko dalej ok :)
Ja biorę duphaston.
A z mezem na usg dopiero przez brzuch ;)

Ciężko skakać po kilku wątkach, ja korzystam z aplikacji więc nawet nie widzę innych

Choco :-) ja czytałam i powiem Ci ze Asz się za głowę chycilam :-) no ale cóż takie wynalazki tez się zdążają ;)
A ja z mężem byłam na usg w 6 tc to jego pierwsze dzieciątko i bardzo chciał zobaczyć a ze dowcipnie miałam no cóż wkoncu to mąż uprzedzilam go jak to będzie wyglądało ;-) a teraz mu nagrywam filmiki bo niestety nie może zemna iść

Ostatnia edycja:
margarita, mój lekarz zawsze pyta czy chcę zwolnienie, więc o ile z ciążą będzie ok, to ze zwolnieniem nie będzie problemu.

Z mężem planuję iść dopiero na usg brzuszne, na razie foteczki mu wystarczają. Kto wie, może córkę też kiedyś wezmę, niech sobie popatrzy co mama ma w brzuchu ;)

Ja pamiętam,że jak wzięłam starszą na usg z synkiem,czyli ze 3 lata temu,to była mocno rozczarowana. Stwierdziła, że nic nie widać i jej się nudzi. Dopiero jak z Kaya poszła że mną rok temu,to już bardziej ja interesowało :-)

reklama
Do góry