reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Sikulinda, pisz o sobie jak najwiecej, po to tu jestesmy!
Daj koniecznie znac, co po badaniu. Ale u Ciebie zarodek jest, ale tetna prawie nie? Ktory to tydz?

Sikulinda, madziolina ma rację, na takim etapie ciązy 1 czy 2 dni robia różnicę. Trzymamy mocno kciuka za serduszko i czekamy na info po dopplerze!

Panna_migotka dziękuję. Wstałam właśnie w stresie nieziemskim. Zaraz się ogarnę i chyba do pracy pojadę do południa żeby się czymś zająć.

Sikulinda u mnie podobnie, chociaż serducho bije to zarodek od 2 tyg jest 6 tygodniowy (cały czas niby) a tu zaraz 9 tc. Nie ma możliwości o pomyłce bo testy wyszły w 1 spodziewanym dniu miesiączki i beta hcg po 3 dniach potwierdziła to tak więc rollercoster na całego

reklama
Carolajna witaj i kciuki za wizytę, ja też mam dzisiaj po południu więc czekamy razem:)

Aschlee głowa do góry zobacz jak już Twoje maleństwo urosło, dbaj o siebie:)

Magda buziaki dla córci dzielna dziewczynka z tymi uszkami, pewnie po mamusi:)

Bozienka kiedy stopujesz z pracą i na l4?

Niebieskooka Ty masz w brzuszku dwa serduszka? super dbaj o nie , moje jedno było słabsze niestety.

Panna Migotka korzystaj z samotności i odpoczywaj, córcia na pewno dobrze zaopiekowana:)

Sikulinda cały czas trzymam kciuki żeby Maleństwo dobrze się rozwijało, daj znać po badaniach.

Pozdrawiam wszystkie, dzisiaj już chłodniej na szczęście a ja do 16 jajko chyba zniosę.

Mam pyt czy wasi mężczyźni wczodzą z wami do gabinetu na tym etapie ciąży. Mój właśnie jest a rzadko się zdarza zgrać go z wizytą i tak się zastanawiam czy się nie przerazi usg dowcipnym hehe

Do góry