reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Demolka mój mąż nie wchodził ale mam nagrane telefonem serduszko, zawsze lepiej to widać na filmie niż niewyraźne zdjęcie.

reklama
Demolka narazie jeżdżę sporadycznie tylko w weekendy nie wiem jak to będzie z l4 bo w jednej pracy nie miałam umowy a w drugiej mam umowę od 15 maja wiec tak troszkę mi to skomplikowalo wszystko i pewnie ZUS się doczepi wiec jak narazie pracuje ale jak brzuch będzie dalej tak rósł to szybko będę musiała iść na zwolnienie

Cześć dziewczyny :-)

Przede mną kolejny ciężki tydzień,ale jeszcze tylko 2 i wreszcie wakacje :tak:

Sikulinda, Carolajna za Wasze skarbeczki trzymam kciuki bardzo mocno! Piszcie na bieżąco co u Was :happy:

Za każdą wizytę również mocno kciuki trzymam! Czekamy na wieści :-)

Dzień dobry Babeczki,

W ciągu dnia Was nadrobię. Tymczasem szybko się wytłumaczę, że się nie odzywałam nic a nic. Trochę mnie wszystko przerosło.
Szef mój "umiłowany" przed swoim urlopem dał nam jeszcze tak popalić, że myślałam, że mu przyłożę ;) ( a ja nerwowa ostatnio jestem). Na szczęście już pojechał i mam nadzieję, że więcej go nie zobaczę. W środę lekarz i oby wizyta zakończyła się zwolnieniem.
Moja teściowa, kolejna "umiłowana" dowiedziała się o ciąży, co podsumowała: "Jesteście nieodpowiedzialni, weźcie sobie jeszcze drugi kredyt i więcej dzieci naróbcie". jest na mojej czarnej liście.
Z kolei moja córka od lipca zaczęła chodzić do wakacyjnego przedszkola i od początku było coś nie tak. Od słowa do słowa wyciągnęłam z niej, że jest w grupie 6 i 7-latków. Ona tylko ma 5 lat. Dzieci jej nie akceptują, dziewczyny wypraszają z zabawy, a chłopcy przezywają słowami, których tylko dorośli mogą używać. Ona całymi dniami siedzi sama w kącie i nikt nie chce się z nią bawić. Dzisiaj zrobiłam taką chryję, że tylko hulało w tym przedszkolu. Ale nie wiem czy to coś da i czy ją przeniosą. W grupie 5-latków jest komplet.
Mówiłam, że nerwowa jestem ;)

Dobra, zaczynam czytać co się u Was działo.

Milenia jaka sympatyczna teściowa :p Z tym przedszkolem,to jakiś absurd. Jak mogli tak zrobić? Oj,też bym awanturę zrobiła!!! Mam nadzieję,że to zmienią,bo szkoda córeczki :sorry:

Milenia niezła teściowa. Na szczęście ze swoją nie mam kontaktu.

Moja córka jedzie w środę na swoje pierwsze samodzielne kolonie.

W końcu deszcz, przyjemnie chłodno ☺

Edit:
Uciekło mi z postu...
Czy któraś z Was bierze leki podczas ciąży?
Ja od początku jestem na Luteinie dopochwowej i Clexane, brzuchol już siny od codziennych zastrzyków

Ostatnia edycja:
Heheh teściowe są boskie . Moja poprzednia teściowa jak się dowiedziała ze jestem w ciąży z córką to zaczęła wmawiać mojemu ex ze to nie jego dziecko ze się puscilam i chce go wrobic a obecna jak się dowiedziała ze mam 2 dzieci z innym i teraz znowu jestem w ciąży to niestety ale nie rozmawia ani zemna ani z mężem i tylko mu powiedziała ze bardzo się na nim zawiodła ze wziął sobie za żonę dziewczyne z dziećmi i tak o to od ślubu nie rozmawia ani zemna ani z mężem .

Demolka, mój ze mną nie chodzi na wizyty (jakoś mi wystarczy na razie, że pokażę mu zdjęcie), a usg już miałam przez brzuch robione, więc nie miałby okazji się przerazić dopochwowym ;-)

Milenia, masz zamiar prosto z mostu o zwolnienie poprosić? Ja na następnej wizycie też chcę się postarać o zwolnienie.

Heheh teściowe są boskie . Moja poprzednia teściowa jak się dowiedziała ze jestem w ciąży z córką to zaczęła wmawiać mojemu ex ze to nie jego dziecko ze się puscilam i chce go wrobic a obecna jak się dowiedziała ze mam 2 dzieci z innym i teraz znowu jestem w ciąży to niestety ale nie rozmawia ani zemna ani z mężem i tylko mu powiedziała ze bardzo się na nim zawiodła ze wziął sobie za żonę dziewczyne z dziećmi i tak o to od ślubu nie rozmawia ani zemna ani z mężem .

Bozianka mój mąż se "mnie wziął z dzieckiem " więc też czarna owca jestem

Margarita, Milenia ja niestety nie mam szans na L4, mam własną firmę więc muszę się męczyć a ciąża zagrożona

reklama
Do góry