reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

hej od wczoraj was nadronic to masakra ;)
Karol sie odwaca na brzuch ,ale wrocic nie umie.
od wczoraj udaje ze ma kaszel jak chce zwrocic na siebie uwage;)

Natka mój tak samo z pleców na brzuch fik mik i już jest ale z powrotem to już nie idzie ;) a jak kładłam wcześniej na brzuch to fik mik i był na plecach . Potrafi tylko w jedną stronę :D dźwięki też wydaje gardłowe jakby kaszelek :D

Kurierzy u mnie sami grzeczni i terminowi , dzwonią lub piszą i są zawsze o wskazanym czasie i raczej zawsze do południa.

PaniAg wskakuj w seksi spódniczkę:D:D

Idzie burza, dobrze że zdążyłam z zakupów wrócić a byliśmy wózkiem . No byłaby niezła jazda ;)

reklama
Ocho no to faktycznie. Nie rozumiem kobiety co jej się w imieniu nie podoba. Zresztą to nie jej sprawa ona pewnie ma jakieś piękne wyszukane staropolskie. Nie no przepraszam poniosło mnie ale nie wiesz jak mnie wkurz ocenianie imion dzieci. Wrrr.... przecież nie ma na imię Batmann.
Jak ja powiedziałam mojej kuzynce (bo zapytała) jak mała ma na imię to z dziwną miną skwitowała "no skoro tak wybraliście".
A ubranka no tak jak piszesz wyrasta a poza tym ciężko żeby bobas który brudzi się z prędkością światła miał dwa komplety.

Anit u nas też się chmurzy a ja się zamierzam jeszcze do Biedronki wybrać bo mają pyszne pomidorki.

co do imion, to akurat Twoje dziewczynki, magmich, maja imiona dosc nietypowe :)) jednym sie podobaja, innym nie, grunt, zeby Wam sie podobaly i dziewczynkom, cala reszte mozna zlac :))

a teściowa nie wiem co chce od Antosia, toż to super imię!

u nas w rodzinie wszyscy na Haniaka mówią "Hania" z wyjątkiem... nas :)
Ja mówię "Haniak", "Pyzak" albo "Hanczuk-skakanczuk" (od Hanki-skakanki), a mąż "Żbik" (?)

kto Waszym dzieciom imiona wybieral?
u nas z glupa mąż zarzucił "Hania" i juz o innym nie bylo mowy :)

Hahah dobre z mini a dzinsy bo dopiero ze spaceru wrocilam o byly pod reka. No coz Antek nog ogolic rano nie pozwoli a z odrostem to noe pojde hihi.

Pan dzis byl mily, ci pracownicy zwykli sa ok tam z biura sa okropni...

Antel liże mnie w reke w czasoe pisanoa tetaz hahah no to gad maly.

A z imieniem ze sie nie podoba on ale po co mowoc na glos?

U nas Antos byl i u mnie i u meza ulubiony ale maz chcial tez Frania.

Dziś gada na Antka ,,Dziąślaczek,, albo ,,Niemytek,, bo raz bez mycia zasnal na noc;) a ja lubie,mowic na niego Antoniuszek albo Pan Kula hahhahahaah

Betula u nas dla starszej wybrał mąż (bynajmniej tak twierdzi ja już nie mam takiej pewności;)) a dla młodszej ja. Co do nietypowości imion to takich szukaliśmy (chociaż L. się jakoś ostatnio rozmnożyło);)
Pamiętam jak na studiach (grupa wykładowa ok.150 osób) wykładowca wywołał Panią Magdę to 1/4 sali zareagowała więc ja niestety nie jestem nietypowa:(:( bynajmniej wśród moich rówieśników.

Ostatnio czytałam że Hania i Antoś to są obecnie imiona które przeżywają swój wielki powrót:) i powoli wracają do łask. Co pewnie jest prawdą bo nie licząc Was na forum to wśród znajomych którzy mają dzieci już nieco większe nie spotkałam ani Hani ani Antka nawet Daniel i Karol są teraz w mniejszości (bracia męża mają tak na imię;) i jeszcze Łukasz)

PaniAg teraz to zrozumiałam że byłaś na spacerze w samej bieliźnie:):):) i na prędce spodnie zakładałaś.
Franciszek też mi się podoba.
A dlaczego Pan Kula? :)

Kiedys mi mowila dlaczego jej imie Antoni sie nie podoba, ale wpuscilam to jednym uchem a wypuscilam drugim... i nie pamietam juz co jej nie pasuje. Jak jeszcze bylam w ciazy i powiedzielismy jej, ze bedzie Antos to codziennie mnie pytala czy nadal Antos i czy nie wole moze Kacperek albo Mikolaj...phi.

U nas Antoni to jedyne imie, ktore podobalo sie i mi i mezowi. Ja na poczatku chcialam Michał, Kornel a maz .... Marian , Piotr :|

Magmich akurat Twoje coreczki maja najpiekniejsze imiona na swiecie. Do tego skladu dolaczylabym jeszcze Łucję ;) niestety, u nas by zadne z tych zenskich imion by nie przeszlo i gdybysmy mieli dziewczynke to bylaby Hania, tak jak moja mama ;)

reklama
Do góry