reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
witam.sie przed snem:) wróciliśmy od teściów i mamy stal sie marudny poszedl spać dopiero o 22.30 zasnol w drodze powrotnej i nic nie bylo wstanie go dobudzić:0
ja staram sie klasc malego o 21, o 20 mamy kąpiel a o 19.30 mate edukacjyna wtedy ja szykuje wszystko.
betula mój Karol plajal jak go maz trzymal albo ja w czasie kąpieli
teraz robię.mu "poduszkę " z pieluszki i leży sobie w wanience a ja go myje.
ide spać jestem padnięta .
dobrej nocki:)*

Witam, u nas dziś deszczowo. Chyba zostaniemy w domu,mam dziś troszkę w domu do zrobiebia.

Wczoraj bylismy na 2 spacerach. W tym, jeden do tesciow na nowe mieszkanie. Ale im fajnie, wszyscy tam ske w bloku urzadzaja, znosza wanny, meble, farby prawie jak w Alternatywy;) Antek przespał całą wizyte. Zrobilam mu zdjecie jak spo w gondoli w sypialni dziadkow, w ktorej nie ma nic, betonowa podloga,okno i sznurek na lampe;)

Nocka tradycyjna z pobudka o 4.oo

Moj na poczatku sie nie lubil kąpać, za malo mial wody w wanience i chyba marzł. Wode dajemy cieplejsza niz te termometry pokazuja, najlepiej ,,na oko,,. Wg termometru woda niezdatna do kąpieli.

Po 6 mc planujemy z nim wyjscie na basen a potem moze zajecia dla rodzicow z dziexmi na basenie.

Antek zaczyna drzemke nr 1. Chwila dla mnie;)

Hej dziewczyny.
U nas totalny brak czasu, nawet na podczytywanie więc nie wiem co się dzieje.
Młody rośnie jak na drożdżach, zdrowy.
Co u Was?​

Carolajna super że się odezwałaś :)

Kamaa zdrówka dla chłopców.

Tymek dzisiaj już nie ma gorączki, ale dwa razy zdarzyło mu się jakby chciał zakasłać i nie była to ślina. Idziemy na wizytę na godz 13.30 , lepiej niech go lekarz zobaczy. Ja mam wcześniej wizytę u ginekologa , znowu dzień zleci nie wiadomo kiedy a przydałoby się ogarnąć chałupę. Dobrze że obiadek już przygotowany ;)

Hej Carolajna :)

Przed 13 jadę z Olafem do lekarza. Nie chcę, żeby ten katar zszedł niżej :( Leon kaszle na całego, ale Olaf sobie jeszcze tak nie poradzi. Oko spuchniete, glutki zielone na całego :( aż ja że zmartwienia ozdrowialam. Mąż z bolącym gardłem umierający :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Antek śpi już 2 godziny i prawie pół. Rano miał mega apetyt bo zjadł na raz 150 mll i może dlatego. Rano śpi max godzinę. Aż mi dziwnie i co chwile do niego chodzę patrzeć co robi.

Za to zupa się gotuje, pranie zrobione i robie porządki w zdjęciach na laptopie. Calkiem inna jakość pisania. Na telefonie mi się nie chce pisać, pisze tylko jakies coś na szybko i do tego byle jak bo mnie denerwuje klawiatura dotykowa;p

Carola, to super,że u Was wszysko ok!

* Wstał:D 2.5 godziny ponad snu, szok

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Wam ;)

Carolajna przyznam szczerze, ze pare razy podgladalam Twoj profil i martwila mnie data Twojego ostatniego logowania, myslalam, ze nie daj Boze, co sie stalo. Ale na szczescie dalas znaki zycia ;) Rozumiem, ze przygotowania do slubu Cie tak pochlonely? ;)

Anit daj znac co tam lekarz powiedzial odnosnie Tymka i powodzenia u gina :) To wizyta dopiero poporodowa?

Kamaa a Wam sie szpital chyba w domu robi :( oby szybko przeszlo...

PaniAg fajny pomysl z tymi wspolnymi zajeciami na basenie, szkoda, ze ja pierdola i plywac nie umiem :( Tez pisze na laptopie, telefon mnie wkuuurza!

Do góry