reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Oczywiście budowlanka (mężuś tylko w tym siedzi) a konkretnie stolarka okienna czyli to czego on z kumplem nie prowadzą w swojej firmie i już mi mówi że wykonawców mi podeśle.
Jest tylko jeden problem ja się na tym nie znam potrzebny byłby ktoś kto by mnie wszystkiego nauczył.

reklama
magmich, ola, wkladamy ja do wanny powolutku, najpierw nozki, potem pupe no i potem reszta... bez gwaltownych ruchow. nie zaczynam jej tez pucowac od razu - chwile polewam woda, zeby sie przyzwyczaila i dopiero po chwili zaczynamy sie myc. pomyslalam, ze moze swiatlo gorne ja razi, ale zapalam teraz tylko lampke nad lustrem i dalej to samo, wiec to nie swiatlo. o temperaturze tez juz myslalam - byla woda cieplejsza i chlodniejsza. tez nie to. nie mam pojecia. sprobuje jutro wlozyc ja brzuszkiem do dolu, albo bokiem - moze sie mala pewniej poczuje, jak zobaczy gdzie ja wkladamy.

pod prysznicem placze CZASAMI, jak za dlugo ten prysznic trwa, ale tu obstawiam, ze jej niewygodnie tak dlugo wisiec nad wanna :)

ja tez wymuszam czasami drzemki, bo mloda jak jest bardzo zmeczona to ryczy straszliwie :)

Betula wierze, ze probowliscie wszystkiego. moze (znowu moze :\) ten typ tak ma ;)

Magmich maz nauczy Cie wszystkiego, w koncu to jego branza . Eeee to Eri ma super. Tez bym tak chciala - lezec w wannie i ogladac tv. :D

Antek sie czasem chicra w waanie i chlapie nogami, ze cala mokra jestem :) on uwielbia sie kapc i szkoda mi, jak go wyjmuje, tak to lubi...

Betula no cóż może z wiekiem jej przejdzie. Starsza jak ją "przeniosłam" z wanienki do wanny (a robiłam to stopniowo najpierw wstawiałam wanienkę w wannę) to uciekała mi z wanny jak tylko wyciągnęłam korek. Byście musiały to widzieć ma stać grzecznie żebym ją wytarłam ja w między czasie chce żeby woda zleciała a ona z prędkością światła wskrabała się na mnie cała mokra i z panika w oczach. Oj dużo czasu minęło zanim załapała że jednak ona z wodą nie odpłynie tym małym otworkiem.

reklama
Betula wyssala to z mlekiem matki[emoji14]

Magmich dzieci są nie do podrobienia. Juz nie mogę się doczekać co moja zacznie wymyślać [emoji23]

Do góry