reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Aschlee współczuje.

U nas skwar nieziemski a jak wam opiszę moją nockę to padniecie. Ja to już chyba mam 3 dzieci z tym że dziewczynki grzeczniutko spały. Popis dał mój małżonek. Z okazji wczorajszego dnia ojca postanowił wypić sobie drinka (czytaj 3) bo była w barku końcówka whisky i trzeba w końcu wypić "bo się zepsuje" (stała od ponad roku). Podczas popijania pierwszego drinka mój luby stwierdził że dzisiaj do pracy pojedzie naszym autem to w drodze powrotnej przywiezie dwie zgrzewki mineralnej. Spać szliśmy późno bo o północy jeszcze oglądałam tv. Patrze na tego mojego chłopa coraz bardziej podejrzliwie i dopiero się skapnęłam że to już trzeci drink więc tłumacze że wara mi od kluczyków do samochodu bo do siódmej to nie wytrzeźwieje. Zgodził się ze mną i potulnie poszedł spać. Ja oczywiście usnąć nie mogła bo gorąco jak smok i do tego bolał mnie jajnik. Jak już udało mi się przysnąć to obudził mnie nieziemski hałas (dobrze że dzieci się nie obudziły). Patrzę a mój mężuś leży jak długi na podłodze bo w drodze do łazienki potknął się o bujaczek. Była 2.40. Od tego czasu latał do kibelka żeby odchorować drinki. Już dawnoooo nie widziałam żeby tak się alkoholem struł. Myślałam już że do pracy nie pójdzie ale nie twardziel doprowadził się do ładu i poszedł. Teraz narzeka że go bardzo boli ten bark na który upadł i nie może ręki do góry podnieść więc może być ciekawie. Ja dalej męczę się z głupim okresem i czekam na ochłodzenie.
No to sobie pogadałam.

reklama
betula dzięki za artykul fajny☺
aschle przypomnij mi gdzie mieszkasz ze takie cuda do Ciebie wchodzą? Ja bym chyba umarla widząc takiego potwora i jak jeszcze spać jak może przyjść taka tarantula;0 brr ..

czy kazda z was używa kremów z filtrem dla dziecka my w poludnie siedzimy w cieniu i nie wiem czyvtez mam smarować malca czy nie?

NowaNatka ja mieszkam w De :) tyle ze dookola pola,las i jeziora takze dla mnie to norma aczkolwiek nie powiem budzi to we mnie obrzydzenie i strach czy oby na pewno nie capnie dzieci.Ten i tak nie byl najwiekszy z tych ktore wtargnely do domu odkad tu mieszkam

Ja bede uzywac teraz ogolnie jak bede brala je na dwor obojetne czy do parku czy na plaze.Po tym moim poparzeniu wole zapobiegac niz leczyc.Wygladam jak patriotka bialo czerwone rece :D

Aschlee Ty się po prostu przygotowałaś na jutrzejszy mecz Polaków.:)

Natka ja jak wychodziłam w ciągu dnia to smarowałam małą ale jak wczoraj wychodziliśmy po 18 to już sobie darowałam.

Aschlee jeszcze powinni Cię nagrodzić z ból i cierpienie dla barw narodowych;)

Mój szkrabuś śpi od godziny ja pomyłam naczynia i nic mi się nie chce. Termometr w cieniu pokazuje 28 stopni, w domu duchota a całą noc były okna pootwierane.

Magmich haha dobre a gdzie moge sie upomniec o nagrode ;)

U mnie na termometrze w cieniu 33 ja tam lubie taki klimat gorzej z dziecmi

Olaf ciężko znowu te upały...jeczy, marudzi.. mimo że na golasa... teraz śpi przykryty tetra, ale nawet pampka nie ma :/

Magmich u mnie w domu też duszno... a z rana jeszcze śmierdziało, bo sąsiad wymyślił sobie wędzenie! Wrrr

Ja Olafa nie smaruje, bo dopiero wieczorem wyjdę. Ale mam krem z dax. Starszego też tym smaruje.
1466763915592.jpg

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1466763915592.jpg
    1466763915592.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Magmich hlehle biedaczek :D

Kamisia wiercipiety się robią z dzieci ;) ale ja jeszcze starszego pilnuje żeby z łóżka nie spadł jak z nami śpi :/

Betula wiem o co Ci chodzi. Potrzebujesz oddechu i tyle, szczerze też wariuje, szczególnie jak zostaje na cały dzień sama z dzieciakami... a jak dzieciaki śpią to patrzę na nich i po prostu ach jak ja je kocham ;)

A ja nie wiem ile Olaf budzi się na cycka teraz, jestem tak zmęczona że nie kontroluje tego...:/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry