reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziolchy ja wpadam zeby przekazac zebyscie nie kupowaly truskawek w aldim i lidlu przedewszystkim.Teraz beda je sciagac i odsylac spowrotem sa zakazone wirusem!!!! Takze jezeli kupilyscie nie warto ryzykowac....Musialam ostrzec :tak:
Nie wiem czy w Pl tez ale dostalam powiadomienie wiec pisze tez o tym Wam

Ostatnia edycja:
Mamy kostke, rzeczywiscie fajna. dzieki Mkvet :)
Mkvet a jak dzis Zosia sie czuje?

Demolka Antos dzis wstal lekarce na nozki tak jak Twoa Ala kiedys :)

Aschlee ekstra ciuszki :) ja ostatnio kupilam Antkowi rampersy w kaktusy :D

My na spacer szliśmy o 18.30. Teraz mała już w łóżeczku. Ja wykąpana bo oczywiście w największy upał muszę mieć okres:mad:taki bonus od życia.
Rodzice dzwonili że chyba skrócą pobyt i wrócą jutro późnym wieczorem albo w nocy.
Nadal mam ochotę na karmi ale cholerka zapomniałam kupić ale coś czuje że mężuś się ulituje i pójdzie mi kupić bo już się dopytuje co mu dam za to;)

Witam! My dziś u rodzicow bylismy prawie cały dzień akurat M.miał wolne. Młoda już śpi a starszy jeszcze do spania.
Co do kg to mi zostało 2kg do wagi sprzed ciąży z 17, nie mogę się ich pozbyć za sprawą tego podjadania głównie słodkiego taki niefajny nawyk chyba pozostałości po ciąży bo głównie słodkie jadłam. Teraz mówię że od lipca biorę się za siebie żadnych słodkich napojów ani słodyczy co mi z tego wyjdzie nie wiem... Więc Kama ja też nie taka chudzinka jak reszta.
Magmich i jak basen rozłożony?? My planujemy kupić bo zeszłoroczny juz za mały i się nie nadaje. Może coś polecisz.?
Aschlee super ubranka ja juz zamówiłam też dwa rampersy jutro powinna być paczka.
Co do pepco potwierdzam że słabe jakościowo ubranka ale piękne powiem wam ze do tej pory nie wyszłam stamtąd bez niczego ale dzis mi się udało :-)
Ola jak Antoś po szczepieniu?

Magmich ja mialam w lodowce karmi, tylko to klasyczne, karmelowe, bo inne mi nie smakuje... Otworzylam, jeden łyk, drugi, trzeci... tak szybko sie skonczylo :(( mam jeszcze jedno, ale szalec nie bede, bo sie upije:p
A czemu rodzice skracja pobyt? Ty pewnie znowu sie stresujesz?

Kamisia 2kg to nie taka nadwaga, to nieduzo przeciez ;) pamietam Twoje "brzuszkowe" fotki i bardzo szcuplutka bylas, tylko brzuszek mialas ;)
Antos straaaasznie marudny, niespokojny i pobudzony. Myslicie, ze to od szczepienia? Spal dzis w sumie moze z godzine, bo co zasnal to sie budzil po 15 minutach, a spiacy caly dzien, bo ziewał, tarł oczka, ale tak jakby nie mogl zasnac bidulek :(

reklama
a mnie zaraz glowa peknie, od tych upalow... nie cierpie takiej pogody, 25 stopni to dla mnie absolutne maximum temperaturowe.

i wyrodna matka jestem, baaaaaardzo potrzebuje odpoczynku od Haniaka... chocby ze 2h...

Do góry