reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

My działamy od 6...
Mkvet waga wróciła mi po 2 tyg, ale miałam tylko 11 kg do zrzucenia. Spadł mi jeszcze kg, i stoi niestety :( co z tego że karmie, ale jak zachcianki gorsze niż w ciąży... a mam jeszcze 11-12 kg nadwagi i wesele kuzynki w sierpniu!!! Aaa!!!

Upał na całego już... na cmentarzu u taty już bykam :( ech...
Zaraz kawa i ciacho a co tam kilogramy.

PaniAg tak miałam wczoraj... i ochotę na mleko(????!!!) Jak w ciąży :/

A ja mam jeszcze płyny mam loveli, ale piore już na zmianę w zwykłym.

Olafa wysypalo. Chyba po sałacie :/

Ola teoria warta Nobla! :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no i mnie dziecko sie popsulo! jak spalo elegancko, teraz budzi sie kolo 2 i sobie spiewa (!)... pije wiecej niz dotychczas (wode zaczela pic, w szoku jestem!) sika wiecej i o 2 pampers full, moze przezz to sie budzi?

ja piore w platkach mydlanych i wszystko co bylo biale mam teraz w roznych odcieniach szarosci, heh

u mnie waga szybko wrocila do wagi sprzed ciazy (to pewnie dzieki karmieniu mm ;), ale niestety Haniak mi brzuch popsul, bo przez wielkosc malej rozeszly mi sie miesnieproste brzucha. jak wstae z lozka, to moge sobie wlozyc palce miedzy te miesnie, taka mam tam szpare :/

dziecko nie dotrwalo do konca mojej porannej toalety i usnelo mi w lazience :]

hej u nas od wczoraj akcja w domu..znalezlidmy gniazdo bąków i trzeba bylo sie tego pozbyć tzn maz przeniosl gniazdo w inne miejsce jednak baczki wracają i wchodzą jakas szparka do domu:( i tak od rana wyganiam je..

mój karol jest tak marudny jakby cis w niego wstąpili masakra jakas:0

ostatnio jestem blada i oslabiona jakby brakowalo mi witamin przy kp chyba to normalne? Jak myślicie musze iść do lekarza by polecil mi witaminy czy mogę polegać na farmaceucie i tymco on poleci?w ciąży bralam mama dha z tego.co pamiętam jest tez dla karmiących i wolalabym brać to jak juz

U nas też szykuje się gorączka z nieba. Spacer to chyba wieczorem.
Ja piorę w loveli udało mi się kupić w Biedronce raz za 9 zł a raz za 11 więc mam zapas.
Wagę mam jak przed ciążą chociaż ostatni sprawdzam regularnie bo tez mam dziwne zachcianki jedzeniowe. Chciałabym jeszcze z 2kg zrzucić. Czekam na mój zamówiony rower i może coś się uda.

Natka wydaje mi się że do tego gniazda to będzie trzeba fachowej pomocy my mieliśmy gniazdo os i musiał przyjechać facet ze sprzętem. Wydaje mi się że farmaceuta poleci ci witaminki. A swoją drogą mi się znowu w głowie kręci i już się zastanawiam czy to przez pogodę czy już mam tak kręgosłup zepsuty że mi gdzieś uciska.

Dzisiaj znowu dobijała się do mnie jakaś kobieta. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że to ta pielęgniarka bo one zawsze mają dziwaczne pory wizyt.

magmich a co masz z kregoslupem? Mżę poprostu jesteś oslabiona i przemęczona?
my tez wybieramy sie na spacer nie prędzej niż o 18

dziwie sie ze pielęgniarki przychodzą bez zapowiedzi u nas jest tak ze dzwonią dzień wczsniej i sie zapowiadaja

Mkvet mnie waga wrocila szybko do normy.Aktualnie 55 na liczniku :D

U mnie temp 36 stopni uwieeeeelbiam taka pogode mogloby byc tak caly rok :)

My zaliczamy spacer juz 2 godzinny.

Wstawiam Wam ten moj koniec swiata ;) dzis las bo chlodniej jutro moze jeziorka ;)

1466676885-1d1mld.jpeg
1466676899-1d1mld.jpeg
1466676911-1d1mld.jpeg
1466676931-1d1mld.jpeg

reklama
no widzę ze piekna okolica u ciebie :) ja mam las za domem a 300 m do jeziorka także rozumiem cie doskonale ;)no to teraz dalas mi do myślenia nie pamiętam kiedy z malym szlam do lasu ;) chyba dzis to nadrobimy

Do góry