reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Dobry.

Magmich to bylo szczepienie na 7 chorob w 2 szczepionkach.
Zaraz zadzwonie do lekarza bo cos mi sie nie podoba...zmienil date przedostatniego szczepienia...ze niby teraz byla a nie miesiac wczesniej [emoji15]

Zuzanka tak noc dzis lepsza bo spalysmy 6 godzin wiec postep jest.Dalam jej na noc tez jeszcze paracetamol :)

Slonik fajny bo m szeleszczace uszka,grzechotke malego slonika,gryzaczek,piszczaca zyrafke i wibrujaca pileczke.Duzo wzorow jest do wyboru

1466574855-1d1mld.jpeg

Patrzcie na to :) jeszcze nie na teraz ale tez fajowa sprawa i z ulubionej serii mojej malej
1466575106-1d1mld.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się i my. Mała wstała o 7.30 wypiła swoje śniadanko i widzę że próbuje zasnąć więc może jeszcze pośpimy.
U mnie za jednym oknem piękne słońce a za drugim czarna chmura jak na burzę zobaczymy co wygra w tym pojedynku.

Aschlee a jak dzisiaj Vivi się czuje?

Zosiek dziś urządził pobudkę o 6.00 ale o 7.00 usnęła znowu i dalej sobie śpi :)

U nas to są ukochane zabawki- krówka i lala. Mamy też http://www.e-swiatdziecka.com.pl/me...78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/c/lc27013.jpg , ale Zosia nie bawi się tym sama, lubi go za to oglądać i dotykać jak się bawię z nią :)

Dziewczyny jak często wymieniacie butelki?

Aschlee ten piesek super:) Z takich bujaków swojego czasu były misie w biedronce. My gdzieś mamy zakopany po siostrzenicy, trzeba go tylko odnaleźć:)
A te węże są też super do wózka:)

Czekam aż się Zosia obudzi i idziemy na spacer:) już wszytsko przygotowałam. Lepiej jak wyjdziemy koło 9.00 to wrócimy przed najgorszym upałem.

Załączniki

• WP_20160622_08_33_12_Pro.jpg
    WP_20160622_08_33_12_Pro.jpg
    449 KB · Wyświetleń: 71
  • WP_20160622_08_32_28_Pro.jpg
    WP_20160622_08_32_28_Pro.jpg
    356,6 KB · Wyświetleń: 70
Magmich dzis jest lepiej na szczescie choc zobaczymy co bedzie dalej bo ja jak pochwale to zawsze zmiana o 360 stopni :)

Sprezynke kupilam na www.amazon.de taniutka bo tylko 16 euro kosztowala a robi forore nawet podczad duzego placzu :tak:

NowaNatka my ogolnie uwielbiamy zabaweczki z tej serii.Nie sa jakies drogie a porzadnie wykonane i nie wiem czym ja tak przyciagaja ale za kazdym razem jak je widzi to jest usmiech od ucha do ucha a potem gadanir ok godziny i nawet z nim spi :) foto robione dosc dawno temu ale nadal je tlamsi codziennie :)
Dziecko sasiadki tez ma szal na punkcie tych misiow tylko ze ma nosorozca

Ostatnia edycja:
Mkvet nazywa sie NATTOU maja ogromny wybor od szmatek przytulanek,po misie,bujaczki,grzechoczace zabawki itp

Te zabawki tez fajne...chyba czeka mnie spory zakup [emoji1]
1466579192-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry