reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Aschlee a robisz okłady z sody? Pół szklanki wody i pół łyżeczki sody i gazik namoczony przykładasz do miejsca wkłucia. Może bolą ją nóżki po ukłuciu i dlatego tak płacze. Podaj może jej coś przeciwbólowego? :(

Też chcę taką kostkę ale mój zaraz skomentuje, że po co jej kolejna zabawka :p
U nas teraz szał jest na grzechotkę sztangę z canpolu i oball ;)

reklama
U mnie hit zabawkowy to : taki wąż sprężyna, dzis z tym zasnął, z jego uchem w buzi. I ta ksiazeczka do kapieli, grzechotka kolko z kolkami i taka grzechotka ósemka do wyginania.
Aha i pilka z pepco za 6 zl z dzwoneczkiem. Doczepilam zawieszke i dziecko IMG_20160621_223539.jpg boksuje ,,godzinami,,.
Kostke tez chcemy xD

Załączniki

• IMG_20160621_223539.jpg
    IMG_20160621_223539.jpg
    266,5 KB · Wyświetleń: 75
Mkvet z oczami starszego od przedwczoraj, ale jedno było opuchnięte i zaropiale. Dzisiaj już było w miarę ładnie. A wieczorem już oba zaropiale... kolejna pobudka za nami... czy opłaca mi się iść spać?

Aschlee poszukaj w necie, z jakich proporcji przygotować papkę z sody i wody i okład na to wklucie po szczepieniu. O doczytalam, ze Bettina daje przepis :)

Ola czyli z bioderkami oki? Mi lekarz powiedział, że już w sumie na kontrolę nie muszę przychodzic o ile będę pieluchowac. Ale na 5-6 miesiąc się wybiorę.

A mój maluch to ja nie wiem co lubi..ale chcę uszyc szeleściaka jakiegoś, tylko ciągle zapominam kupić rękawy do pieczenia... a starszy ma szał na koparki....aaaa....nic innego się nie liczy :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Battina sztangę też mamy obecnie służy do uderzania w inną grzechotkę lub we własną głowę co powoduje wystąpienie podkówki i płacz;)

Ola a po czym sądzisz że mi humor dopisuje;) ?

PaniAg przypomniałaś mi że mam do Pepco zajrzeć kupić małej jakiś letni cuch do spania.

Dziekuje za rade bo nie wiedzialam o tej sodzie.Zrobilam wlasnie okladzik :tak:

U mnie znowu mala lubi bardzo te misiaki
1466542962-1d1mld.jpeg

Sprezynke niebieskiego slonika

1466543001-1d1mld.jpeg

I odziwo pacynki [emoji1]
1466543088-1d1mld.jpeg
1466543116-1d1mld.jpeg

Aschlee słonik rewelacja bardzo mi się podoba też takiego chce.
Jakby mała Ci jeszcze tak mocno płakała to podaj jej paracetamol. Moja też strasznie płakała wręcz się darła i Demollka doradziła podać. Poskutkował ładnie usnęła i przespała noc.

hej my już na nogach od 5.30 mlody sie wyspal i sie bawi :)
co do paracetamolu sie zgadzam warto podać jak maleństwo sie meczy

Dzień dobry! My już też "wyspani" od 6.30. Starszy się obudził a potem już cała reszta bo niby dlaczego jego siostra ma spać jak on wstał a co tam psotnik jeden.:-) Pocieszające jest to słońce za oknem zapowiada się extra pogoda ciekawe czy w związku za tym będzie taka gwarno na forum jak wczoraj. Powiem Wam ze ciężko nadrobić ;-)
Miłego dnia :-*

reklama
Nadrobić Was to prawdziwe wyzwanie ;)
Aschlee - ja noc? Troszkę lepiej?
Słonik faktycznie uroczy. My też mamy kostkę, ale jakiś bardzo stary model, niemniej sprawdza się. Ale najlepsza atrakcja to przykrywanie głowy pieluszką :) A np wczoraj zasnęła oblizując pasy z bujaczka ;)
Kamaa - a jak u Was? Mój starszak ogląda się za wszystkim co jeździ - oczywiście im większe tym lepsze :) a jak jeszcze ma niebieską karoserię to jest szał.

No i koniec wolnego ;)

Do góry