reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mkvet wow!!! Jaka wielkość!!!

No i starszy się obudził... zaryczany, powieki posklejane :( ech... ale zapalenia się nabawił :( a mój mąż jeszcze dzisiaj go znowu na basen zabrał... ajak mowilam ze nie, bo munoczkp ropiejo, to co ja gadam, na pewno nie od basenu! No może nie od basenu, ale chlorowana woda tylko pogorszyła sytuację :( mój mały bidulek :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Betula mój starszy taki był właśnie, że się co chwilę budził. Aż do 10miesiaca :/ miałam nadzieję, że ten będzie inny...był...na krótko...

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamaa jeszcze wszystko może się odmienić. Ja moją pochwaliłam z zasypianie no to mam tak się darła aż ochrypła i po godzinie skończyło się na ululaniu:(

Aschlee żyjesz po nocce??

Mkvet naprawdę fajna ta kostka, bardzo kolorowa i duzo się na niej dzieje wiec nie dziwię się że zyskała zainteresowanie małej.

Ola a dlaczego do ortopedy? czy to z bioderkami kolejna kontrola?

Mkvet Zosia super, śliczna dziewczynka :laugh2: Kostka też super, strasznie duża :szok: Fajna, właśnie grzebię na allegro... :oops:
To to?
Link do: Pluszowa zabawka Baby Mix - KOSTKA Edukacyjna 0+

Co do wit D jest możliwość niedoboru i przejawia się do np poceniem ale to trzeba zbadać jej poziom i dopiero lekarz zaleci zwiększyć dawkę, samemu lepiej tego nie robić bo nadmiar wit d to też niedobrze. My podajemy od samego początku bioaron D w kapsułkach twist off

To ta... znaczy to ta fajniejsza, bo ja chyba otrzymałam starszą wersję, ale też jest super- chociaż nie ma kieszonki pod trąbą słonika i rzepu :(
Kamaa a długo się już męczycie z tymi oczkami?

Zyje ledwo ale zyje.Martwi mnie zachowanie malej.Zrobil nam sie rumien w miejscu wklocia,caly czas jest upocona,placzliwa ale to taki krzyk jakby ja ze skory obdzierali ,co chwile sie budzi jakas taka blada jest,ma rozwolnienie...czuje ze kolejna noc czuwania sie szykuje :/

Mkvet hihi ja planuje tez taka kostke kupic fajnie bo teraz wiem ze warto :tak:

1466539024-1d1mld.jpeg
1466539041-1d1mld.jpeg

I takie cos
1466539066-1d1mld.jpeg
1466539076-1d1mld.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny za szybkie odpowiedzi :)

U ortopedy wszystko ok. Antos czarowal lekarke, usmiechal sie do niej i ja zaczepial gadaniem! Az w szoku jestem, ze taki kontaktowy jest ;) a na korytarzu usmiechal sie do innych dzieci ;) Ortopedka podsumowala: cyganskie dziecko... :)

Kamaa no jasne, ze zglodnial, dziwne by bylo zeby nie ;) wspolczuje gosci, szczegolnie, ze Ty dzis ciezki dzien mialas.

Mkvet kostka bardzo mi sie podoba, tez taka zamowie, chwal sie innymi genialnymi zabawkami ;)

Magmich a Ty wreszcie chyba masz lepsze dni ;) fajnie, ze w koncu Ci humor dopisuje. Ciesze sie!

Betula kontrolna wizyta u otopedy z bioderkami, usg ;) a Ty namiot zlozylas? Hania Ci pomogla? :D

Demolka a Ty jak sie dzis masz? Oby Ala spala caaaaaala noc, do 10 rano ;p

Dzis pierwszy dzien lata;) i pogoda jakas dziwna wedlug mnie... moze dlatego niektore dzieciaczki takie marudne.

My bylismy na meczu u znamoych. Choc kibicka ze mnie zadna to fajnie, ze wygrli. No i ja prz okazji sie rozerwalam i wyszlam do ludzi innych niz lekarze :) Antos tez zafascynowany nowymi twarzami. Ale u obcych na rekach to niekoniecznie...

Do góry