reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Mkvet dasz może,zdj tej kostki?i jakiej firmy?
Co do mleka w termoop. Nie wiem ile ciepło utrzyma bo jak brałam wode to owijalam w pieluszke dodatkowo i tak szybko stygla wiec zawsze w ustronnym miejscu szybko nakarmilam i juz;p

reklama
Firma baby mix:)
Dużo elementów do ciągnięcia, łapania, dzwoniąca, szeleszcząca, z takimi gumkami które moje dziecko pokochało już u Lali(taką też mamy po siostrzenicy dla maluszków, ale nie wiem gdzie była kupiona)

Załączniki

• kostka.jpg
    kostka.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 73
O jej, połowy wpisów mi ostatnio nie wyświetliło :o

Olaolami jak wizyta u ortopedy? Antek zglodnial?

Co do wit.D to się pytalam ostatnio lekarki, bo mój Olaf też często spocony, ale mówiła żeby na potylice patrzeć. I że zwiększona potliwość może być przyczyną zbyt dużej lub zbyt małej ilości. Więc jak co i tak trzeba by było z krwi zrobić. Olaf potylice ma mało kiedy spocona, głównie stopy[emoji14]więc kazała obserwować. Też podaje d-vitum.

Mkvet bardzo fajna ta kostka :)

Jestem wykończona :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem wam,ze z ta wit D i poceniem to nie wiedzialam.

Kamaa, ja dzis tez wykonczona. Od rana jakos bez energii a teraz poszlabym juz spac.

Ja w kuchni improwizuję...ciężko o przepis:) Wstawię Wam na pewno takie które robiłam z przepisu:)

A to zdjęcie z dzisiejszej zabawy która trwała ok. 2h. Częściowo jak kostka była zawieszona a częściowo po prostu jak ją miała na brzuszku. Stwierdzam, że to jeden z lepszych zakupów jakigo dokonałam:)

Załączniki

• DSC_0189 (Small).JPG
    DSC_0189 (Small).JPG
    107,6 KB · Wyświetleń: 79
kamaa, hanka juz zdazyla sie 2 razy przebudzic, a polozylam ja o 20. i pewnie się obudzi jeszcze 7434848 razy do rana, także nie narzekaj :)

ola, czemu wyladowaliscie u ortopedy?

reklama
Powycierałam kurze, poodkurzałam, pomyłam naczynia, wstawiłam pranie a Ona nadal się bawiła. SZOK! I chyba do tego ją to zmęczyło bo zaraz po kąpieli padła:)

Do góry