reklama
betula
Fanka BB :)
Bettina, tak, na www, bo do ikei musze jechac na drugi koniec krk. Te które wyglądają na cienkie są z poliestru, a ja ze względu na skórę Haniaka potrzebuję bawełniany. I jak nie uraczę jakiegoś w najbliższym czasie, to chyba sama uszyję.
magmich, z czym tego indora podać? ryż? jakieś warzywko?
magmich, z czym tego indora podać? ryż? jakieś warzywko?
betula
dobra, kupie przy najblizszej okazji indyka, suszone sliwki i biale wino i sprobuje, bo nie widzę tu wielkich komplikacji spróbuje, mimo, ze gotowanie z winem niebezpieczne jest, bo do obiadu idzie pol szklanki a reszta nie wiem gdzie znika... (no nic na to nie poradze, ze wino uwielbiam
jezu, ide spac, bo Młoda slabo cos dzis spi, wiec noc moze byc ciezka.
Ach, ten Pyzak!
jezu, ide spac, bo Młoda slabo cos dzis spi, wiec noc moze byc ciezka.
Ach, ten Pyzak!
novaspace
Hej Dziewczyny
Cieżko Was nadrobić :-)
Ten wątek fajny pomysł, jak znajdę chwile to podrzucę pare przepisów bo lubię szybkie nieskomplikowane gotowanie ;-))
Ja przykrywam mała kołderka, głowę sobie nakryje tylko jak nie spi i szaleje nożkami, ale wtedy jestem obok
Betula ależ wino to samo zdrowie, zwłaszcza dla
Nas kobiet ;-))
Chociaż Ja od wina wole piwo, i bedzie mi brakowało zimnego piwka w upalny dzien tego lata
Chociaż w DE duży wybór bezalkoholowych
U nas pogoda wraca , i mam nadzieje koniec burz i deszczu
Zbieram sie do spania, dobranoc wszystkim :-)
Cieżko Was nadrobić :-)
Ten wątek fajny pomysł, jak znajdę chwile to podrzucę pare przepisów bo lubię szybkie nieskomplikowane gotowanie ;-))
Ja przykrywam mała kołderka, głowę sobie nakryje tylko jak nie spi i szaleje nożkami, ale wtedy jestem obok
Betula ależ wino to samo zdrowie, zwłaszcza dla
Nas kobiet ;-))
Chociaż Ja od wina wole piwo, i bedzie mi brakowało zimnego piwka w upalny dzien tego lata
Chociaż w DE duży wybór bezalkoholowych
U nas pogoda wraca , i mam nadzieje koniec burz i deszczu
Zbieram sie do spania, dobranoc wszystkim :-)
kamaa
A u mnie noc paskudna, chodze jak zombie jak nie jedno zaczęło jęczeć, to drugie... diabeł wstąpił w moich chłopaków
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
PaniAg
Hej, u nas po okropnym dniu,cala noc przespana. O 4 zaczal kweczec, wstalismy, maz do butli ja do wc, wracam a ten spi i tak spak do 6 a potem ze mna do teraz, akw pospalismy!
Moj spi pod kolderka, kolderka w nogach od dluzszego czasu jest pod materacem,bo tez sie nakrywal.
U nas ponuro ale cieplo. Po wczorajszym ryku nie mam ochoty dzis na spacer. I chyba poczekam na meza,zeby w razie czego nie targac na darmo wozka
Antek ma nin stop palce w buzi. Ale zębów nie widać nadal.
Moj spi pod kolderka, kolderka w nogach od dluzszego czasu jest pod materacem,bo tez sie nakrywal.
U nas ponuro ale cieplo. Po wczorajszym ryku nie mam ochoty dzis na spacer. I chyba poczekam na meza,zeby w razie czego nie targac na darmo wozka
Antek ma nin stop palce w buzi. Ale zębów nie widać nadal.
Ostatnia edycja:
reklama