reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Betula ja Cię rozumiem i z mojej strony nie uświadczysz krytyki. Zresztą nikt nie ma prawa Cie krytykować, to Twoje dziecko, Twoje piersi i Twoja decyzja a reszcie świata nic do tego.

reklama
Kiedys chyba inne ,mniej zarloczne dzieci sie rodziły, a teraz glodomory trzeba butla dokarmiac. Moj Antek jest butelkowy na 7o%. Też notuje ile zjadl i o ktorej.

A dyskomfort przy kp oczywiscie jest. Ja karmie dalej, wiem,ze jest najedzony a cycka dostaje jako deser i juz niech zje ile chce.

My dzis bez spaceru jeszcze. Nie mam sil, pogoda straszy a ja jakas zaplatana nawet konkretnego sniadania nie zjadlam. Lenia mam na 1oo %.

Oj dziewczyny nadrobić was to cud;)
My juz ogarnęliśmy dom pranie zrobione maly śpi. Uff nareszcie. .
Magmich masz racje co do karmienia.u nas znów polozna wgl nie każe karmić peiersia tylko odrazu kazala kupic bebilon w konkretnej placówce przy tym wypisala mi kartkę na mleko i dala swoja pieczatke-według mnie byla ustawiona z prywatym gościem i odpalal jej kasę za duza sprzedaż.jednak ja zostałam przy piersi skoro malemu wystarcza.

Przyznam ze maly od mc śpi z nami od kiedy dusil sie ślina podczas snu nawet kilka razy na dobę.. Będziemy go oduczac od lipca bo jest mu lepiej .
Paluszki od paru tyg w buzi a zębów brak..
Co do przykrywania kolderka .wogole nie przykrywam bo młody w czasie snu ma cala głowę spocona. Nie wiem od czego.. My sie z mężem przykrywamy bo chlodno a malemu gorąco..

NowaNatka a witaminę D3 podajesz?

Moja też paluszki w buzi trzyma z tym że ja zauważyłam że ona się za język chwyta:):)

NowaNatka, no dosc to dokarmianie mm bylo irytujace ;)
jakby mi polozna kazala kupic konkretne mleko w konkretnej placowce I do tego z kartka z jej pieczatka, to bym jej na wstepie podziekowala za wspolprace... co za czasy.

Wasze dzieci tez dzis takie senne? Moja pol dnia juz spi... (nie zebym narzekala; )

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry