reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Migotka no to super jeszcze masz zniżkę ;-) ceny tych badań mnie dobijaja ciekawe jakie mi da na kolejnej wizycie teraz naszczęście nie mam żadnych badań ale i tak wydatki jak tralala 14 lipca wizyta wiec znowu ponad 100 21 lipca genetyczne wiec 250 w zeby i z kad na to brać ;-)

Ceny badań są zabójcze ... plus prywatne wizyty, to studnia bez dna :/, mi w tym miesiacu na gina, endokrynologa + badania poszlo prawie 800 zl ... a to dopiero poczatek :/ w przyszlym miesiacu zeby w sciane :-p

Sikulinda i pomyśleć że to dopiero początek a gdzie wyprawka dla dziecka wózek łóżeczko i reszta .... ja jak narazie mam 6 butelek hehe które mi siostra przywiozła jak się dowiedziała ze będzie ciocia ;-)

Ja sporo rzeczy mam u ludzi, muszę trochę pozbierać z powrotem.

Sikulinda, a ty też masz problemy z tarczycą? Nadczynność czy niedoczynność? Jaki miałaś wynik tsh? Bierzesz jakieś leki?

Dziękuję kochane :-)

U nas końcówka roku szkolnego jest zawsze taka ciężka. Pocieszam się, że za trzy tygodnie wakacje,więc chociaż nie będę musiała mieć czasu wyliczonego na minuty. Do tego ten upał jest koszmary. Ja nienawidzę upałów! :eek:

Bozienko wynik progesteronu będę mieć po południu. Jutro,a najpóźniej w piątek zadzwonię do położnej umówić się no i powiadomie tę klinikę gastroenterologii. Czuję,że rok szkolny się skończy,to zaczną się wizyty jakie tylko możliwe....cóż. Wiedziałam na co się piszę :-p

Migotka ponad 400 zł za badania?!! No świat się kończy. Na prawdę nie rozumiem polityki Pl :confused:

Sikulinda super,że beta ładnie rośnie! Trzymam kciuki za serduszko :tak: A torcik tym razem zamówiony orzechowy. Jak dla mnie za ciężki na tę porę roku,ale wiadomo...klient nasz pan ;-)

Nova sama wiesz jak jest z tym dniem lenia ;-) Dzieci mnie zawsze znajdą :-D Dziękuję :-)

Ściskam Was wszystkie i idę obiad gotować :happy:

reklama
Madzia ja w tej chwili chyba wciaglabym caly taki torcik, najlepiej jeszcze jak ktos by go dla mnie zrobil :-) ja upały tez bardzo zle znosze, dla mnie maksymalna temp. to 26-28 stopni nie wiecej :-p
Migotka wyszla mi niedoczynnosc TSH 3,27 biore letrox 50, tez masz problemy z tarczyca?

Do góry