reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej dziewczyny, przepraszam ze tak nieregularnie wchodzę i mało się wypowiadam, ale dopóki pracuję, sił ledwo starcza na ogarnięcie reszty. Jeszcze miesiac i będę miała więcej czasu na BB :)

reklama
Hej dziewczyny melduje sie z rana z dobrymi wiesciami, wczoraj robilam (mam nadzieje juz ostatnie) bhcg wzrosło 3x od zeszlego tygodnia, tak ze z bejbinką chyba wszystko dobrze i to, ze nie bylo widac serduszka jest tylko kwestia czasu i mam nadzieje ze w poniedzialek sie doczekam :-p:-) gina mowila ze tak moze sie zdarzyc jesli ktos ma cykle ponad 30 dniowe ... musze troche sie wyluzowac bo w tej ciazy schudlam juz 2 kg z nerwow :-)
Landrynka w dziecinstwie przechodzilam to samo co twoje dziecko, mialam wycinany 3 migdal i 2 podcinane, bo uciskaly mi na sluch, praktycznie nie slyszalam, w nocy chrapanie i duszenie, w przedszkolu co chwile lapalam jakies infekcje, przeszlam wszystkie choroby zakazne dzieciece, chodzilam tylko do zerowki bo w sredniakach caly rok chorowalam, powycieciu jak reka odjal, podobno po tym zabiegu rodzice w nocy co chwile sprawdzali czy oddycham, ale nie pamietam zeby mierzyli mi przeplyw krwi, w kazdym badz razie teraz jak choruje na gardlo, jak mam katar to odrazu idzie mi na sluch i gorzej slysze
Bozienka, mi tez wychodzi zawsze 2, chociaz nie bylam jeszcze w ciazy, poszlam raz do gina na NFZ, bo wszystkie go zachwalały w gazecie lokalnej o nim pisali ze taki super oh! i ah! wyczekalam sie na termin, zrobil mi cytologie wyszla mi 3, powiedzial, ze to sprawy rakowe nastraszyl mnie przeryczalam caly miesiac do nastepnej wizyty, na ktorej okazalo sie, ze mam zapalenie i stwierdzil:"niepotrzebnie pania nastraszylem", pozniej dodal jeszcze, ze "lepiej bedzie jak bede chodzila do niego prywatnie i ze nawet jak cytologia wyjdzie mi dobrze to itak to nie oznacza, ze nie mam RAKA" :baffled: ... oczywiscie wiecej razy do niego nie poszlam :baffled:
....ale sie rozpisałam :-)

Sikulinda Ne Ne Ne Ne a mówiłam :-D
Ja coś dzisiaj soac nie mogłam zasnelam coś po 3 :-( wymeczylam się jak nie wiem
Magda !!!!!!!!!! Odezwij się!!!!!

Dzień dobry Dziewczyny

Sekullinda bardzo się cieszę, nie rób tak więcej, nie martw się na zapas! Musisz dbać o Was oboje !

Olcia nie przejmuj się, ja też rzadko się udzielam, na ogół jak nadrobie wpisy to potem zapominam komu co napisać, tego tyle jest :) Jesteś z Zabrza, moje miasto rodzinne, mieszkałam na Zaborzu :) Świat jest mały

choco musisz odpoczywać! Choć wydaje Ci się ża masz siły w końcu Twój organizm padnie :) Jak masz okazje to nie ściemniaj tylko kładź się i odpręż :)

Witaj Lipiec, nowy miesiąc przed nami :)
A u mnie upaaaaał, tylko się walnąć do basenu i leżeć...

Miłego Dnia !

Kochane moje, jestem ale wczoraj miałam tragiczny dzień. Samopoczucie do dupencji, a na dworze upał jak cholera....umordowana poszłam spać o 21. Dziś upału ciąg dalszy,a dzień jeszcze bardziej zajęty,bo dziewczyny mają dziś i jutro w szkole show,więc nie ma mnie do wieczora w zasadzie. W piątek znowu tort piekę,a w sobotę mam gości.....jak dobrze pójdzie,to w niedzielę odsapne. Plus jest taki,że jak nigdy chodzę chociaż wcześniej spać. Zerkam co u Was,ale pisanie mi.absolutnie nie idzie. Obiecuje że nadrobie :tak:

Magda to dużo siły życzę, musi Ci być mega cięzko. Wiem jak ja się czuję, i podziwiam Cię że wszystko ogarniasz. Koniecznie w sobote zrób sobie dzień lenia!

Magda :-) a masz wyniki ? Kochana proszę mi się oszczędzać !! Te upały mają do nas dotrzeć w weekend a ja mam wtedy znowu obstawe medyczna imienin miasta już widzę ze będę się męczyć tam jak nie wiem

reklama
Hej dziewczyny!

Choco, Ty pewnie z takich, co to cały czas muszą coś robić. Moja mama ma tak samo. ;-)

Sikulinda, a widzisz? Będzie super i serducho będzie :-)

Bożenka, ja też dziś rzucałam się do drugiej. A to gorąco, a to mąż chrapie i cały czas go tyrpałam.

Magda, byle do niedzieli :tak:

Dziś byłam pobierać krew, bo dostałam szereg badań od gina i od endokrynologa. Ze zniżką 15% dla ciężarnych zapłaciłam 430 zł. :confused2:

Do góry