reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Choco a ja płacze jak osiol wczoraj płakałam oglądając szpital bo jakiś tam gościu szedł na operację bajpasow nie wspomnę już o serialach jakiś duperelkach rycze o wszystko ehhh . Dziewczyny wy też tam macie czasami ja mam zazwyczaj przed spaniem ze brzuch robi wie flak tak jak by nic w środku nie było a za jakieś 10-30 min wszystko wraca do normy wsesie ze brzuch jest taki jaki był ?? przed chwila tak samo miałam fakt mało dzisiaj jadłam bo mnie mdli ale żeby asz tak :-/

reklama
Też tak miałam parę razy :) szczególnie po wc ma wrażenie jakbym schudła ;) a później znów taki balonik ;)
Bożenka przepraszam ale uśmiechnelam się czytając Twojego posta, szczególnie moment o tych bajpasach ;)

Hej dziewczyny nawet nie licze, ze Was nadgonie:-) Nie zagladam czesto, za duzo rzeczy na glowie. W dodatku gorac przeokropny:-)
Retromama ciesze sie, ze jestes.Pamietam Twoj post jako jeden z pierwszych, pozniej dlugo Cie nie bylo.Dobrze, ze wszystko ok.
Bozienka mam nadzieje, ze pies sie znalazl. Ja chyba zaplakalabym sie, gdyby moj sie zgubil.
Dziewczyny wspolczuje Wam tych wydatkow.Strasznie duzo za badania I wyniki.Nie wyobrazam sobie tego, chyba czulabym sie bardzo sflustrowana.
Magda ja tez czekam na koniec roku szkolnego:-)
SIkulinda, ciesze sie, ze wyniki dobre.Bedzie dobrze
Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny.Dbajcie o siebie

ech, zamiast zdrowego żarełka, ja jakąś fazę na fastfoody mam... tylko frytki i kebaby bym jadła :(
i mąż się ze mnie śmieje, że odkąd mnie zna (13 lat), to nie miałam tak wystającego brzucha :zawstydzona/y:

reklama
Do góry