reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jak on to powiedział " pasowało by znowu zrobić zabieg ale wtedy szyjka była by na tyle słaba ze żadnej ciąży bym już nie utrzymała a leki narazie tez nie da trzeba kontrolować cytologie częściej niż to zwykle się robi o będziemy podejmować decyzje jak coś będzie nie dobrze" no i taki to był lekarz

A to trochę nie tak ze wyszło ci z badania i oni czekają do 5 lat czy się coś aktywuje? bo w przypadku nowotworu chyba jakiś taki proces jest ze jak wyjdzie ze są komórki takowe to do 5 lat jak się nie uaktywnić to już się badań nie powtarza a jak wyjdą komórki rakowe złośliwe to do 8-10? i w sumie nie mają co lecżyć bo ci się nie uaktywnil a na kontrolę masz przyjechać powiedzmy raz na rok?

Bo mojej mamie się na nodze zrobiła narosl nic groźnego się wydawało wycieli jej to i po zbadaniu wycinka okazało się ze to nowotworowe i raz na rok przez 5 lat jeździła na kontrolę i po 5 latach powiedział lekarz ze jest ok i ze jakby coś zauważyła jakieś zmiany to ma przyjechać q jak nie to dopiero profilaktycznie za 3 lata :)

Kropek nie wiem jak to jest ale generalnie teraz i tak nic nie zrobię niech maleństwo sobie rośnie w brzuszku jak będzie źle to cc i przyokazji wytną wszystko ;-) ale myślę że jak by było bardzo źle to by się mnie nie pytali czy chce mieć jeszcze kiedyś jakieś dzieci tylko by poprostu działali.

reklama
U Was tez taki zaduch? No juz nie wiem jak sie schlodzic

Aczkolwiek lepiej cieplo niz jakby mialo byc zimno

Mlodziezy chyba tez goraco
uploadfromtaptalk1435677945249.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435677945249.jpg
    uploadfromtaptalk1435677945249.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 37
Do góry