reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ooooo no to na moje oko bardzo mało ale może faktycznie mają inną normę. Przy takiej saturacji unas na 1000% tlen .
Aschlee hmm współczuję i napewno będzie dobrze odpoczywaj ile się da :-)'

reklama
Ja się trochę boje mam wizytę na onkologi 7 lipca :-( nie wiem jak lekarz zareaguje na to ze w ciąży jestem i boję się że jednak choroba moja się pogorszyla :-(

ojej bozienka24 jeśli można wiedzieć czemu na onkologii:(

landrynko trzymaj się kochana dzielna jesteś:*
ps.ja tez cały czas śpię ..

Ashley będzie dobrze :) bądź dobrej myśli :)
a wracając do psiaka to uroczy :)

my wiedzieliśmy ze jak będzie kiedyś pies to będzie west bo on ma włosy a ja mam na sierść uczulenie :)

Kropek czy to twoje zaproszenie mi przyszło teraz ;-)
1 marca miałam usuwana nadzerke i po wynikach histopatologicznych wyszło mi ze mam podejrzenie o raka szyjki macicy jak to lekarz powiedział ze narazie nic z tym nie robimy częstsza cytologia i będziemy widzieć. Wsumie nic nie mówił ze nie mogę zajść w ciążę ;-)

tak moje;)
ojej współczuję ja miał taką sytuację rok temu jak zrobiłam cytologia i mi wyszła 4

ile się nąryczałam ile się na martwiłam jeszcze trafiłam na jakąś głupia lekarke co to sugerowala ze w zasadzie dla mnie to juz szansy nie ma ale na wszelki wypadek znów pobrała materiał haha ha ha i okazało się ze pomylili wyniki a ja miałam 1 !!!!!!

Kropek właśnie a umnie cytologia zawsze wychodziła 2 nawet przed zabiegiem dopiero jak dali wycinek do badania to wyszło . Jak mnie wezwali do szpitala to asz mi się nogi ugiely zaczęłam czytać i tragedia dosłownie

Aschlee piękny psiaczek moje marzenie ale obecnie warunków brak, córcia pewnie przeszczęśliwa:)
Widzę że dzisiaj dzień zdechlaka:) mnie też od rana brzuch boli aż poł nospy wzięłam i duszno strasznie więc leżę, coś kiepski dzień mam:(
nie smęcę miłego dnia babeczki

Demollka mnie tez czasem pobolewa co budzi u mnie lek ale staram sie uspokajac ze przeciez wiele kobiet pobolewa no i ze wszystko sie rozciaga?

O taaak corka przeszczesliwa,razem ciagle szaleja,spia razem.A dzis nauczyla go razem z mezem siad i lezec :D

Bozienka jak przeczytalam to az mi sie goraco zrobilo ale kochanie nie martw sie musi byc dobrze...moze cos pochrzanili
Mnie tez zawsze wychodzila 2...

Ostatnia edycja:
Mi też zawsze 2 dlatego śmiech jak dosyć ze nie 4 to jeszcze 1 co to podobno tylko u dziewic hehehe ;)

bozienka24 mam nadzieje ze na wizycie będzie wszystko ok z tego co wiem to ciaza czasami wręcz przyspiesza proces leczenia w tamtych rejonach mimo że nie używa się żadnych specyfików bo wiadomo nie można ;)

reklama
Do góry