reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka biedny pieseczek :( liczylam ze jednak sie znajdzie

Kropek o jaki sliczniusi piesio :)
Ach Ci faceci hihi tylko chyba nie liczyli ze beda musieli na poczatku oni zapierniczac hihi no coz :)

Choco ja wczoraj przed snem miałam takie duszności asz serce mnie kulo i piekło i tak jakoś z 10 min podniosłam sir wyżej i przeszło a wcześniej po zjedzeniu tak mnie zaczął nagle brzuch boleć tak dziwnie inaczej niż zawsze jak by tam wszystko się scislo i ktoś jeszcze na tym stanął tez chwile to trwało i przeszło.

Kropek te westy tez mega mi sie podobaja ale mojemu juz nic nie mowie haha.

Dzisiaj cos tez nie najepiej sie czuje.Rano brzuch nie troche bolal i lekko w panike wpadlam ale przeszlo...
Wczoraj bolalo mnie serducho ale przetrwalam bez kardiologa.Dzis arytmia zas mnie meczy od samego ranca...oby tez szybko przeszlo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry